Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

CODEX ALIMENTARIUS = ΔΙΑΤΡΟΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ .


(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(MIA KAΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:WWW.HEALTHFREEDOMUSA.ORG)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΣ Ι.GFARBEN Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ… ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΗΓΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ι.GFARBENΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑ.” ARBEIT MACHT FREI” – Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε., «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ» ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ! ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΙΔΕΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CODEX ALIMENTARIUS(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ): ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.. ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009… ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Κ.Α.
AYTH TH ΣTIΓMH YΠAΡXOYN ΠEΡIΠOY 27 EΠITΡOΠEΣ TOY ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ Κ.Α. , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΟΔΗΓΙΕΣ , ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ… ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Η ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΠΕ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ… ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ’’ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ’’ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ 1892 ΚΑΙ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΔΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ… ‘’ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…!!! ’’ ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ… ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟ-ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ… ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ F.A.O. ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΧΟΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΜΑ (F.A.O.) ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ (Ο.Η.Ε.) TOY KΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ(ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΝΟΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Η ΝΟΜΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 8… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010. ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. – ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ- ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:BATTLE IN SEATLE).
‘’ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ! ‘’ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο Π.Ο.Ε. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΌΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ? ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ –ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ- ‘’ΕΝΑΡΜΟΣΙΣΤΟΥΝ’’.. ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ’’ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ… ΑΝ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ…
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ‘’ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ?'’ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Η ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΓΑΛΕΣ ΑΓΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ! (ΑΠΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΛΙΓΟ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ‘’ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ’’ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ: ΤΟ 1994, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΝΙ, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΑ ΓΟΓΓΥΛΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, ΤΗΝ ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ GINKGO BILOBA. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΟ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!). Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ’’ ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’.
ΤΟ 1994 ΠΕΡΑΣΕ (ΣΤΙΣ Η.Π.Α.) ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ’. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΩΗΡΙΩΔΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΑ!( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ).
ΑΥΤΗ Η ΔΟΣΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50(L.D. 50,ΣΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ε? ΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΥΤΑ), ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΔΟΣΗ 50 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΔΟΣΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ 100. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ‘’ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ΄΄. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/100 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘’ΘΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ’’. ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ 18 ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ, Η ΘΕ’Ι’ΚΗ ΧΟΝΔΡΟ’Ι΄ΤΙΝΗ(CHONDROITIN SULOHATE). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ! ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΠΡΩΤΟ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ 18 ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ‘’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ‘’ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?’’ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ! ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝ ΟΜΑ(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΗΡΩΙΝΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟ ΓΑΛΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ, ΠΟΔΙΑ Η ΦΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΩΜΟ(ΦΡΕΣΚΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ Η ΑΓΡΟΤΕΣ? Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΑ.( ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ: CODEXALIMENTARIUS.NET) … ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ? ΤΟ 2001 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ 176 ΧΩΡΕΣ(ΚΑΙ Η.Π.Α.). ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ‘’POPS’’ (=PERSISTENT ORGANIC POLLUNTANTS. ΕΠΙΜΟΝΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΕΝΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ. ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΠΟΥ 176 ΧΩΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
1.       ΔΙΕΛΔΡΙΝ(DIELDRIN)Η, 2. ΑΛΔΡΙΝΗ(HHDN), 3. ΕΞΑΧΛΩΡΟΒΕΝΖΟΛΙΟ(HCB). KAI TO ΦΑΓHTO ΠΟY EIΣAΓETAI ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Ε.ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(F.A.O.), Ο ΚΩΔΙΚΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟΙà ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΕΙΝΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ… ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ).
2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙà ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ).

ΟΠΩΣ,  ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ(ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ- ΕΠΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ/ΣΑΚΧΑΡΟ- ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (Η ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ,ΚΡΥΩΜΑ Η ΓΡΙΠΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ? ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ… ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΡΩΤΟΣ! ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ (ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???????? ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΤΟ ΝΝF (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ): ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ: PFIZERMERCKMONSANTOBAYERBASFADM,CHEMIT,EASTMAN CHEMICAGLAXO.

C.R.Nà ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 800.000$ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIDLEY AUSTRIN BROWN&ROOT EXEI ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK. ΟΠΟΤΕ… ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ… ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ……………. ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ‘’ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!! ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ, ΗΘΙΚΟ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΧΕ MARRS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ………. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!(((       Διατροφικό Κώδικα – Codex Allimentarius      )))

H μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών έχει ήδη αρχίσει, με τη διατροφή ως όπλο... 

Από 31 Δεκεμβρίου 2009 τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ο Διατροφικός Κώδικας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις Βιταμίνες σαν τοξίνες, καθιστά υποχρεωτική την χρήση ορμονών στα ζώα, επαναφέρει τα πιο επικίνδυνα εντομοκτόνα και επιβάλλει την επεξεργασία της τροφής με ακτινοβολία...

Ας ‘’υποδεχθούμε’’ το Διατροφικό Κώδικα


Βγαλμένος κατευθείαν μέσα από τις πιο αρρωστημένες φαντασιώσεις του Χίτλερ και των σημερινών συνεχιστών του έργου του στον Ο.Η.Ε., τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και τις φαρμακευτικές εταιρίες), ο Codex Alimentarius τίθεται σε πλήρη ισχύ από την 31η Δεκεμβρίου 2009.


Στο εξής, οι Βιταμίνες, τα Μέταλλα και τα θρεπτικά στοιχεία θα αντιμετωπίζονται ως τοξίνες, θα είναι επιβεβλημένη η χρήση ορμόνων στα βοοειδή, τα μη φρέσκα τρόφιμα θα πρέπει υποχρεωτικά να υφίστανται επεξεργασία με ακτινοβολία, ενώ μερικά από τα πλέον επικίνδυνα και μέχρι πρότινος απαγορευμένα εντομοκτόνα, επιστρέφουν. Κι όλα αυτά με τις ευλογίες των πολιτικών μας. Να τους χαιρόμαστε... 


Η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών χρησιμοποιεί σαν όπλο την τροφή και άρχισε με τις ευλογίες των φαρμακευτικών εταιριών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, των παγκόσμιων κυβερνήσεων και του Ο.Η.Ε. στις 31 Δεκεμβρίου 2009... 


Η  εξαιρετική γιατρος  Dr.Rima Laibow, που οργανώθηκε το 2005 από τον NANP (εθνικός συνεταιρισμός ειδικών σε θέματα διατροφής των Η.Π.Α.) σε ακροατήριο αμερικανών γιατρών και διατροφολόγων.


eoellas
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...