Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

O κλοιός του χαράγματος συσφίγγει γύρω μας


Με αφορμή τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που προσπαθούν να μας επιβάλλουν απο το Σεπτέμβριο που  παρεμπιμπτόντως  σας προτρέπω να τις αρνηθούμε όλοι...διαβάστε σχετικό άρθροθα ήθελα να σας παραθέσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πως εχει προωθηθεί η χρήση του rfid και οχι μόνο τα τελευταία χρόνια.

Όταν θα έρθει το τελικό χάραγμα, αυτό θα είναι στο Δεξί Χέρι ή το Μέτωπο (ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ).  Καμία αντίρρηση επι τούτου. (βλέπουμε και το "Health Care" νομοσχέδιο του Ομπάμα στην Αμερική με το εμφυτέυσιμο microchip που όπως είδα στο ίντερνετ θα είναι από 1/1/2013 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για τους Αμερικάνους. Μην ξεχνάτε όμως οτι πέρυσι τους είχαν δώσει υποχρεωτικά τους αμερικάνους την Νέα Ταυτότητα "National ID Card"...)


 Επίσης έχουμε και αναφορές από άλλους όπως 


Ο Άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μ. Βασιλείου στον επισκοπικό θρόνο στο έργο του «εξήγησις της Ιεράς Αποκαλύψεως PG 106» αναφέρει: 

«το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις».

Από την άλλη έχουμε τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο που στον λόγο του «περί εμφάνισης του αντιχρίστου» (Ασκητικά) μας πληροφορεί: 

«διότι τοιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύραννος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πριν έρθει να απατήσει τα σύμπαντα»
.

Ας δούμε λοιπόν σε συνδυασμό τις πληροφορίες που οι δύο Άγιοι μας δίνουν:

α) «ψήφον εντριβή». Στα χρόνια του Αγίου Αρέθα οι άνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας το όνομα του υποψηφίου που προτιμούσαν σε κάποιο πλακίδιο σε μέγεθος τραπουλόχαρτου «ψήφον» (εξ ου και η λέξη ψηφιδωτόν=μικρό πλακίδιο) και μετά το έριχναν στην κάλπη... Η λέξη εντριβής, του εντριβούς σημαίνει κάτι που είναι καθημερινής χρήσης. Βλέπουμε λοιπόν ότι το χάραγμα αρχικά θα δοθεί με την μορφή πλακιδίου καθημερινής χρήσης.

β) Από την άλλη ο Άγιος Εφραίμ μας τονίζει ότι οι άνθρωποι θα «βαστάζουσιν» το σημάδι προ της ελεύσεως του ανόμου. Προσέξτε ότι ο άγιος δεν λέγει ότι θα φέρουσι επί του σώματος αλλά ότι θα βαστάζουν το σημάδι του στο χέρι τους και ότι αυτό θα γίνει προτού να εμφανιστεί δημόσια ο Αντίχριστος για να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία (απατήσει τα σύμπαντα). Μετά την εμφάνισή του θα απαιτήσει όπως αναφέρει και η Αποκάλυψη το χάραγμα να το φέρουν οι άνθρωποι επί του σώματός των, της δεξιάς χειρός και του μετώπου των.

Επίσης να γνωρίζετε οτι υπάρχει ΗΔΗ "όριο" στις συναλλαγές με μετρηγά (1500 ευρώ για ιδιώτες και 3.000 ευρώ για επιχειρήσεις)

http://www.youtube.com/watch?v=4dbLES6gNJE
Παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες που σας δίνω για να μην μπερδεύεστε και να μην οδηγείστε σε λάθος συμπεράσματα.

Επειδή αρκετοί άνθρωποι δεν έχουν το κατάλληλο Τεχνολογικό / Επιστημονικό υπόβαθρο (δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να έχει άλλωστε τέτοιο υπόβαθρο, κάθε ένας την τέχνη του και την επιστήμη του. Πχ. ένας φιλόλογος ΓΙΑΤΙ να είναι υποχρεωμένος να έχει το ίδιο τεχνολογικό υπόβαθρο με έναν που ασχολείται πχ. με Προγραμματισμό, με Ηλεκτρονική/Ηλεκτρολογία ή με Βιοιατρική Τεχνολογία (που συνδυάζει τρεις ειδικότητες ηλεκτρονική, προγραμματισμό και ιατρική) ή δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο...??? Συνεπώς ΜΗΝ προσβάλλεστε που το θέτω έτσι), θα σας δείξω μερικά πράγματα προκειμένου να σας ξεκαθαρίσω μέσα στο μυαλό σας, πως έχουν τα πράγματα (μέχρι στιγμής) από τεχνολογικής/επιστημονικής απόψεως με βάση απλά πραγματάκια που συνθέτουν το Puzzle.
Αν αλλάξουν τα δεδομένα στο μέλλον θα ξαναεξετάσουμε τα δεδομένα που θα έχουμε εκείνη τη στιγμή και θα εξάγουμε και πάλι νέα συμπεράσματα (επιστημονικά ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να εξετάσουμε το θέμα "χάραγμα"...Μόνο με βάση τα δεδομένα που έχουμε την στιγμή που κάνουμε την έρευνα).

Από τεχνολογικής/επιστημονικής πλευράς λοιπόν συμβαίνει το εξής.
Η Τεχνολογία RFID (Radio Frequency IDedification --> Δηλαδή Ταυτοποίηση Μέσω Ραδιοσυχνοτήτων - δηλαδή ταυτοποίηση επαγωγικά) επιτρέπει να έχουμε ένα Microchip πολύ μικρό που αυτό θα φέρει έναν μοναδικό αριθμό και αν χρειαστεί και κάποια μνήμη για να αποθηκεύονται διάφορες πληροφορίες (όπως πχ. φωτογραφία, στοιχεία του κατόχου, κλπ). 

Κάθε άνθρωπος που θα παίρνει το microchip θα έχει ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ.
Θα λέει δηλαδή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ οτι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ "ΑΜΚΑ" αντιστοιχεί στον αριθμό RFID τάδε νούμερο.
Ή,.... ΑΝ το RFID Microchip είναι επαναπρογραμματιζόμενο, τότε πιθανώς θα έχει ακριβώς τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αριθμό ΑΜΚΑ του κατόχου (πολύ πιθανόν ο Παγκόσμιος αριθμός ΑΜΚΑ να είναι ο ΠΛΗΡΗΣ αριθμός και εμάς να μας έχουν δώσει να γνωρίζουμε μόνο "ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ" προς το παρόν. Ο Λόγος που το λέω αυτό, είναι διότι ακούγονται φήμες οτι τα RFID microchips θα έχουν 17-18 ψηφίων αριθμό μέσα τους. Δηλαδή φανταστείτε πχ. να μπορούμε να "Φακελώσουμε" και να δώσουμε "μοναδικό αριθμό" σε 999.999.999.999.999.999 αντικείμενα ΚΑΙ ανθρώπους....ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΑ θα έλεγα...μιας και η ανθρωπότητα είναι αυτή τη στιγμή περίπου 7 Δισεκατομύρια άνθρωποι...δηλαδή 7.000.000.000 !!!!).
Γιαυτό ο ΑΜΚΑ είναι τόσο σημαντικός αριθμός και δίνεται από γεννήσεως και ισχύει Ο ΙΔΙΟΣ αριθμός αυτός ΔΙΑ ΒΙΟΥ (δεν άλλάζει ΠΟΤΕ).
(στην περίπτωση ΑΦΜ, κάποιος πήγαινε και έπαιρνε πχ. ένα νέο ΑΦΜ αν γούσταρε από όσο ξέρω).

Με άλλα λόγια τα συμπεράσματα ως προς το "ΤΙ ΕΙΝΑΙ το ΧΑΡΑΓΜΑ", μας οδηγούν μέχρι στιγμής και με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα, στο να λέμε οτι το Χάραγμα είναι το MICROCHIP τεχνολογίας RFID.

Το "παλιό μοντέλο" από το τσιπάκι αυτό ήταν αυτό εδώ (που βάζουν και στα κατοικίδια - Σκύλους, Γάτες, κλπ)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Παρακάτω θα δείτε ένα ακόμη μοντέλο (το ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ RFID Chip) που έβγαλε η Hitachi.
Πολύ πιο μικρό. Το συγκεκριμένο από όσο γνωρίζω ΔΕΝ έχει μνήμη ενσωματωμένη. Απλά έχει τον ΑΡΙΘΜΟ Ταυτοποίησης.

http://www.hitachi.com/New/cnews/030902.html

Δείτε πόσο μικρό είναι...

Εικόνα

Εδώ το RFID Microchip της Hitachi δίπλα σε μια ΤΡΙΧΑ.

Το τσιπάκι της Hitachi είναι 0.05 millimeter επί 0.05 millimeter (Δηλαδή ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ και απο έναν ΚΟΚΟ ΑΜΜΟΥ). Βλέπουμε ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ της Hitachi δίπλα στην τρίχα.

Εικόνα

Εικόνα


Εδώ το βλέπετε δίπλα σε ΚΟΚΟΥΣ ΡΥΖΙΟΥ (για να καταλάβετε το μέγεθος)

Εικόνα


Εδώ δίπλα από μια ΠΕΝΑ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ

ΕικόναΗ Τεχνολογία RFID όμως δεν υπάρχει μόνο στο τσιπάκι αυτό (το εμφυτεύσιμο).

Υπάρχει και στα διαβατήρια της εποχής μας.

Εικόνα

http://www.youtube.com/watch?v=gnAxxatmmko


Επίσης

Έχουν βγάλει και ένα είδος "ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΥ RFID" (RFID SKIN PATCH) ή αλλιώς "RFID Τατουάζ" ή "Ηλεκτρονικού Τατουάζ" (προς το παρόν δεν είναι υποτίθεται μόνιμο στο δέρμα...αλλά ποιός ξέρει)


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


http://www.youtube.com/watch?v=QseBuJLIt-o


Να γνωρίζετε επίσης οτι υπάρχει και η Τεχνολογία RFID for CELLPHONES (RFID για ΚΙΝΗΤΑ). Θα μπορεί δηλαδή ο χρήστης να κάνει "Ταυτοποίηση" μέσω του κινητού του τηλεφώνου (προφανώς με SmartPhone όπως είναι τα iPhone και τα Android που θα φέρουν κάποια στιγμή RFID Τεχνολογία μέσα τους).

Κάνανε ήδη μια αρχή πολύ πιο γενική - όπως είναι για παράδειγμα το "Google E-Wallet"
Εικόνα

Πιθανώς αργότερα στα νέας γενιάς κινητά να ενσωματώσουν RFID τεχνολογία που να παίζει το ρόλο της Ταυτότητας μέσω RFID τεχνολογίας. (θα δείξει)

Σε αυτό το σημείο να πω οτι έρχονται τα κινητά "Νέας Γενιάς" όπου τα τσιπάκια GPS τους (GPS Microchip) θα είναι αναβαθμισμένα έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια εντοπισμού όχι μόνο για δύο άξονες αλλά για ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ.
Με άλλα λόγια πλέον οι χάρτες θα εξελιχθούν και θα γίνουν "τρισδιάστατοι".
Δεν θα γνωρίζουν μόνο σε ποια οδό είναι κάποιος αλλά και σε ΠΟΙΟΝ ΟΡΟΦΟ της ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ή του ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ. (αντιλαμβάνεστε οτι τα πράγματα έχουν ξεφύγει...!!!!

Δείτε αυτό εδώ από την Broadcom για παράδειγμα (για να αρχίσετε να συμπληρώνετε στο μυαλό σας το Puzzle και να οδηγηθείτε από μόνοι σας και με επιστημονικό τρόπο στα σωστά συμπεράσματα.

Broadcom Introduces New Location Architecture with Advanced Multi-Constellation and Indoor Positioning Support
http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s658603


Παράθεση:

BROADCOM BCM4752
Broadcom Introduces New Location Architecture with Advanced Multi-Constellation and Indoor Positioning Support

Smartphone Location Platform Delivers 10X Improved Acquisition Performance and Leverages Broadcom Wireless Connectivity for Indoor Positioning


IRVINE, Calif., March 21, 2012 /PRNewswire/ --

News Highlights:

10x acquisition performance improvement delivers faster and more accurate position computation
Leading 40nm CMOS process reduces power consumption by 50 percent and board area by 44 percent
Ability to leverage sensors, Wi-Fi, Bluetooth and NFC enables innovative consumer applications
Integration on recently announced Broadcom BCM28155 platform brings feature-rich location functionality to Android 4.0 smartphones
Broadcom Corporation (NASDAQ: BRCM), a global innovation leader in semiconductor solutions for wired and wireless communications, today introduced a new location architecture to provide more responsive outdoor and indoor positioning capabilities for smartphone devices. With proven third-generation multi-constellation support and tight integration with sensor components and Broadcom's industry-leading connectivity sub-system, the new solution opens the door to innovative applications, such as indoor positioning and place-based mobile commerce. For more news, visit Broadcom's Newsroom.

The architecture features a new Global Navigation Satellite System (GNSS) chip that significantly reduces time-to-first-fix (TTFF) for outdoor positioning applications, cutting the time smartphone users have to wait when first checking their position. The platform solution also uses data from inertial sensors, Wi-Fi access points (including those based on recently announced 5G WiFi) and future technologies such as Bluetooth beacons to enable ground breaking indoor positioning capabilities, such as "personal shopper" applications that can direct users to specific stores within shopping malls, and even specific shelves within those stores. In addition, platform integration with NFC enables smarter, more secure mobile payments, with users able to specify countries, cities or even stores where digital wallets can be used. 

The Broadcom® BCM4752 GNSS chip provides the industry's most advanced multi-constellation support by simultaneously collecting data from four satellite constellations (GPS, GLONASS, QZSS and SBAS) and using the best received signals, resulting in faster searches and more accurate real-time navigation. Building on the success of previous GNSS chips, Broadcom's multi-constellation technology, coupled with advanced signal processing, provides faster positioning performance for improved user experience, especially in challenging urban environments where buildings and obstructions can dramatically impact accuracy and time-to-fix.

The new chip and accompanying software benefit from tight integration with Broadcom's InConcert® wireless connectivity sub-system, featuring the most advanced and complete technology offering in the industry. By developing its various connectivity components to operate as a unified system, Broadcom can offer more expansive location features that extend beyond GNSS capabilities.

Key Features and Benefits:

Enhances performance and reliability:
Industry-breakthrough acquisition engine with advanced multipath mitigation techniques provides faster time-to-first-fix performance in challenging environments, as well as a more accurate urban navigation experience.
Multi-constellation capability collects data from four satellite constellations (GPS, GLONASS, QZSS and SBAS) simultaneously and uses the best received signals, resulting in faster signal searches and more accurate real-time navigation.
Lowest board space, power consumption and cost:
Fabricated in 40nm process, the BCM4752 is the industry's smallest size GNSS chip, accounting for 44 percent less board space in a device.
Integration of key components such a low noise amplifier (LNA) enables lowest bill of materials cost.
The BCM4752 uses 50 percent less power than previous generations, allowing location-aware applications to remain active for longer periods of time. 
New applications such as "geofencing" that provide alerts or services based on location can be completely off-loaded from the smartphone's CPU for ultra-low system power operation.
Opens doors to new applications, with a proven software platform capable of:
Ground-breaking indoor positioning through integration of Wi-Fi (including 5G WiFi), Bluetooth low energy, NFC and handset inertial sensor data into positioning applications.
Industry-leading urban navigation by applying handset inertial sensor readings into the position computation.
Best in class assisted GNSS (AGNSS) with both GPS and GLONASS assistance data available worldwide from Broadcom's hosted reference network.
Availability

The BCM4752 is production ready and shipping to early access partners.

For ongoing news, visit Broadcom's Newsroom, read the B-Connected Blog, or visit Facebook or Twitter. And to stay connected, subscribe to Broadcom's RSS Feed.

Quotes:

Scott Pomerantz, Broadcom's Vice President & General Manager, GPS

"The astounding growth of mobile devices is driving new opportunities for inventive applications that make these devices even smarter and more location aware. As the leader in GNSS and wireless connectivity, Broadcom is ideally positioned to drive this next wave of innovation. As our third generation multi-constellation solution, the BCM4752 and advanced location software bring together GNSS, sensors, Wi-Fi, Bluetooth and NFC to make these applications a reality." 

Patrick Connolly, Senior Analyst, Telematics and Navigation, ABI Research

"Demand for GNSS-enabled consumer devices continues to grow strongly with new vertical markets providing new opportunities. As consumers increasingly turn to their mobile devices for advanced navigation assistance, advances to signal processing, multi-constellation support and indoor location and positioning applications and technologies will only propel this demand further."

About Broadcom

Broadcom Corporation (NASDAQ: BRCM), a FORTUNE 500® company, is a global leader and innovator in semiconductor solutions for wired and wireless communications. Broadcom® products seamlessly deliver voice, video, data and multimedia connectivity in the home, office and mobile environments. With the industry's broadest portfolio of state-of-the-art system-on-a-chip and embedded software solutions, Broadcom is changing the world by Connecting everything®. For more information, go to http://www.broadcom.com.

Broadcom®, the pulse logo, Connecting everything®, the Connecting everything logo and InConcert® are among the trademarks of Broadcom Corporation and/or its affiliates in the United States, certain other countries and/or the EU. Any other trademarks or trade names mentioned are the property of their respective owners.


A New Microchip Knows Just Where You Are, Indoors and Out
http://www.technologyreview.com/communi ... 075/?p1=A1

Παράθεση: 
Communications
A New Microchip Knows Just Where You Are, Indoors and Out

The chip achieves unprecedented accuracy by processing information from many different sensors.

Monday, April 9, 2012
By Christopher Mims
Broadcom has just rolled out a chip for smart phones that promises to indicate location ultra-precisely, possibly within a few centimeters, vertically and horizontally, indoors and out.

The unprecedented accuracy of the Broadcom 4752 chip results from the sheer breadth of sensors from which it can process information. It can receive signals from global navigation satellites, cell-phone towers, and Wi-Fi hot spots, and also input from gyroscopes, accelerometers, step counters, and altimeters.

The variety of location data available to mobile-device makers means that in our increasingly radio-frequency-dense world, location services will continue to become more refined.

In theory, the new chip can even determine what floor of a building you're on, thanks to its ability to integrate information from the atmospheric pressure sensor on many models of Android phones. The company calls abilities like this "ubiquitous navigation," and the idea is that it will enable a new kind of e-commerce predicated on the fact that shopkeepers will know the moment you walk by their front door, or when you are looking at a particular product, and can offer you coupons at that instant.

The integration of new kinds of location data opens up the possibility of navigating indoors, where GPS signals are weak or nonexistent.
Broadcom is already the largest provider of GPS chips to smart-phone makers. Its new integrated circuit relies on sensors that aren't present in every new smart phone, so it won't perform the same in all devices. The new chip, like a number of existing ones, has the ability to triangulate using Wi-Fi hot spots. Broadcom maintains a database of these hot spots for client use, but it says most of its clients maintain their own.

A company that pioneered the construction and maintenance of these kinds of Wi-Fi hot spot databases is SkyHook Wireless. Skyhook CEO Ted Morgan is skeptical that Broadcom can catch up to his company's software-based system allowing for precise indoor location. "Broadcom is just now talking about something we have been doing for seven to eight years, uncovering all the challenges," says Morgan. These include battery management and cataloging a new wave of mobile Wi-Fi hot spots. "Broadcom has never done major deployment," adds Morgan.

Scott Pomerantz, vice president of the GPS division at Broadcom, counters that "the big [mobile] operating systems all have a strategy in place" to create their own Wi-Fi databases. Pomerantz isn't allowed to name names, but one of Broadcom's biggest customers is Apple, which previously used Skyhook for location services in its iPhone but now employs its own, Apple-built location system.

At least one feature of Broadcom's new GPS chip is entirely forward-looking, and integrates data from a source that is not yet commercially deployed: Bluetooth beacons. (Bluetooth is the wireless standard used for short-range communications in devices like wireless keyboards and phone headsets.)

"The use case [for Bluetooth beacons] might be malls," says Pomerantz. "It would be a good investment for a mall to put up a deployment—perhaps put them up every 100 yards, and then unlock the ability for people walking around mall to get very precise couponing information."

"The density of these sensors will give you even finer location," says Charlie Abraham, vice president of engineering at Broadcom. "It could show you where the bananas are within a store—even on which shelf there's a specific brand."
Εικόνα


(θα αναρωτηθείτε, τι σχέση έχει αυτό με το Χάραγμα? Έχει και μάλιστα πολύ μεγάλη σχέση. Πριν είχαμε δει οτι ο αριθμός που πιθανώς θα υπάρχει μέσα στα RFID Chips θα είναι μάλλον 17ψήφιος. Ε, λοιπόν για να μπορεί "το σύστημα" να "παρακολουθεί" όλα αυτά τα φακελωμένα αντικείμενα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ONLINE χρειάζεται την κατάλληλη υποδομή. Αυτή η "υποδομή" είναι το "IPv6". Εαν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα μπορούσαν να είχαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ online τόσες πολές IP (το λέω με απλά λόγια για να γίνω κατανοητός))

Παράθεση: 
Από σήμερα 6 Ιουνίου τίθεται σε εφαρμογή το πρωτόκολλο IPv6 (Internet Protocol version 6) που πολλοί χαρακτηρίζουν ως το Internet του 21ου αιώνα. Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες ιστοσελίδες συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook και YouTube θα υποστηρίζουν στο εξής την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του κεντρικού πρωτοκόλλου επικοινωνίας του Διαδικτύου.

Η ενεργοποίηση του IPv6 ήταν αναγκαία για τη διασφάλιση της ανάπτυξης του Διαδικτύου, καθώς οι διαθέσιμες διευθύνσεις της τρέχουσας έκδοσης του πρωτοκόλλου επικοινωνίας, IPv4, είχαν αρχίσει να εξαντλούνται. Το IPV6 υποστηρίζει 32 ψηφία και συνεπώς επιτρέπει τη δημουργία πολύ περισσότερων συνδυασμών.

Στο video που ακολουθεί ο Vint Cerf, ένας από τους «πατέρες του Internet», σχολιάζει το πέρασμα στο IPV6:
Η τεχνολογία RFID πάρχει και στην καθημερινότητά μας και ας μην αφορά την ταυτοποίηση ανθρώπου (αφορά την ταυτοποίηση αντικειμένων και πραγμάτων).
Σε διάφορες ΕΤΙΚΕΤΕΣ από ρούχα, συσκευασίες, κλπ.

Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα


Ο ΑΜΚΑ πλέον κατά κάποιο τρόπο αρχίζει να μας δείχνει το ΑΛΗΘΙΝΟ του ΠΡΟΣΩΠΟ.
Πάτε πχ. στον ΟΑΕΔ να πάρετε επίδομα ανεργίας. Σας ζητάνε "αποδεικτικό ΑΜΚΑ" (βεβαίωση ΑΜΚΑ).
Αυτό δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεστε αλλά είναι σα να λένε στα μούτρα όσων πάνε να πάρουν επίδομα "δεν σας γνωρίζω κύριε με το Ονοματεπώνυμό σας ποιός είστε"...."πείτε μου το ΝΕΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ - Τον Αριθμό ΑΜΚΑ σας για να σας γνωρίσω και βεβαιώστε μου οτι ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΡΙΘΜΟΣ/ΟΝΟΜΑ σας για να είμαι σίγουρος - είστε ή δεν είστε εσείς..???
Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με ένα ΓΕΓΟΝΟΣ (λόγω της βεβαίωσης ΑΜΚΑ που ζητάνε).
Το γεγονός είναι οτι ΔΕΝ μας αναγνωρίζουν πλέον με την ταυτότητά μας την κλασσική και με το Ονοματεπώνυμό μας.
Πλέον μας αναγνωρίζουν ΜΟΝΟ από τον αριθμό ΑΜΚΑ *(αυτό γίνεται σιγά-σιγά και μεθοδικά - ύπουλα για να μην αντιδράσει ο κόσμος).

"και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού"

Επίσης διαβάστε αυτό σχετικά με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ στον ΟΑΕΔ

Καταργούν την απλή Κάρτα Ανεργίας των ΑΜΕΑ και την αντικαθιστούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με ηλεκτρονική! [ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ!]
http://www.pentapostagma.gr/2012/06/blog-post_26.html
Παράθεση:
Την Τρίτη στις 19 Ιουνίου 2012, πήγα στο Ο.Α.Ε.Δ. στην Πειραιώς σε ειδικό τομέα με τα Α.Μ.Ε.Α., το οποίο είμαι άνθρωπος με αναπηρία του 80%, για να πάρω μια Βεβαίωση της Εφορίας, να δηλώσω πως είμαι άνεργος επίσης και Α.Μ.Ε.Α.
Είναι δεύτερη φόρα που γίνεται αυτό μετά την την Εθνική Τράπεζα για τις Ηλεκτρονικές Κάρτες με R.F.ID.


Πηγαίνω στα γραφεία και βρίσκω τον υπάλληλο του Ο.Α.Ε.Δ., για να μου δώσε την Βεβαίωση για την Εφορία, όπως σας είπα προηγουμένως, ότι να δηλώσω ότι είμαι Άνεργος επίσης επίσης Α.Μ.Ε.Α. και αρχίζει ο διάλογος με τον Υπάλληλο:

Εγώ (Ε): Καλησπέρα σας θα ήθελα μια Βεβαίωση για την Εφορία για να δηλώσω ότι είμαι άνεργος και Α.Μ.Ε.Α.
Υπάλληλος (Υ): Η κάρτα σας για την ανεργία και το βιβλιάριο σας.... Λοιπόν για να σας δώσω την Βεβαίωση θα πρέπει να βγάλετε καινούργια κάρτα.
(Ε): Τι εννοείτε καινούργια κάρτα;; Πλαστική με Ηλεκτρονική εννοείτε;;
(Υ): Ναι, Ηλεκτρονική κάρτα ανεργίας των Α.Μ.Ε.Α. Χρειάζεται εκκαθαριστικά απ' το 2005 μέχρι το 2011 και το Α.Μ.Κ.Α. σου, για να την βγάλουμε την κάρτα.
(Ε): Γιατί παρακαλώ απ' το 2005 μέχρι το 2011;;

(Υ): Να βάλουμε τα στοιχεία σου όλα απ' το 2005 μέχρι το 2011 στην κάρτα, για να γνωρίζει το Δημόσιο Φορέα μέσω του υπολογιστή, δηλαδή το παρελθόν σου και το μετά, ώστε να μην μπλέξατε με χαρτιά κι άλλα διάφορα.
(Ε): Μάλιστα, δεν την δέχομαι. Έχω ήδη κάρτα ανεργίας γιατί να την αλλάξω;; Τέλος πάντων, αν μπορείτε να μου δώσετε την Βεβαίωση, σας παρακαλώ κι έχω ήδη τα αποδεικτικά μου στοιχεία, όπως σας δείχνω.
(Υ): Δεν γίνεται έτσι.
(Ε): Γιατί δεν γίνεται αν επιτρέπετε;;
(Υ): Γιατί το λέει ο νόμος κι είναι υποχρεωτικά. Πρώτα η Ηλεκτρονική Κάρτα και μετά θα πάρετε την βεβαίωση για την εφορία που ζητάτε, το λέει ο νόμος και είναι υποχρεωτικά.
(Ε): Εμένα με ρωτήσανε αν την θέλω την ηλεκτρονική κάρτα; Εγώ πάντως δεν την θέλω. Αν κάποιος άλλος την θέλει, είναι δικαίωμα του. Κανονικά έτσι πρέπει να λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άκου υποχρεωτικά για να με επιβάλλουν και με απειλούν κιόλας.
(Υ): Λυπάμαι...
(Ε): Δηλαδή δεν θα μου την δώσετε;;
(Υ): Όχι, όπως σας είπα προηγουμένως, πρώτα η καινούργια κάρτα και μετά η βεβαίωση.
(Ε): Εντάξει... θα φέρω χαρτί για τα δικαιώματα μου με βάση του Συντάγματος. Ευχαριστώ, θα ξανάρθω.


Η λύση είναι μία:
Να παραμείνουμε με την ίδια απλή κάρτα ανεργίας που την έχουμε ήδη, είτε Α.Μ.Ε.Α. είτε μη Α.Μ.Ε.Α., βρήκαν τρόπο να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ πρώτα τα Α.Μ.Ε.Α. και μετά υπόλοιποι, ώστε να γίνουν περισσότεροι με κάρτες για να βρουν δικαιολογίες, ότι την πήραν όλοι.
Μην υποκύψετε και μην προσκυνήσετε, απλές κάρτες ανεργίες έχουμε, μπλε ταυτότητες έχουμε κι από όλα έχουμε. Βρηκάνε ευκαιρία να μας μειώσουν την αξιοπρέπεια μας και την ψυχή μας!

Απλά ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ....έχετε Πίστη και Δύναμη μέσα σας.

Έτσι θα νικήσουμε! Όσο περισσότεροι θα την αρνηθούμε τόσο πολύ δύναμη θα έχουμε και θα χαλάσουμε το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Τώρα που έρχεται το Φθινόπωρο για τις "νέες ταυτότητες", εκεί πρέπει να φανούμε ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ!


Αυτό που θα ήθελα να πω είναι οτι τα παραπάνω είναι μια συλλογή πληροφοριών η οποία σας δείχνει πως σχετίζεται ο ΑΜΚΑ (μοναδικός ΙΣΟΒΙΟΣ αριθμός που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ και που πλέον τα νεογνά παίρνουν με την γέννησή τους - κάτι σαν "ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ" δηλαδή) με το λεγόμενο 

α) Χάραγμα
β) Όνομα Θηρίου
γ) Αριθμόν ονόματος αυτού.

Να προσθέσω  και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουν πολλοί ή δεν το έχουν δώσει σημασία.

Το QR CODE.
Εικόνα

Η περιέργεια για την κρυμμένη πληροφορία, που προκαλούν και ο περιορισμένος χώρος που καταλαμβάνουν, κάνουν τους μαρκετίστες να τρίβουν τα χέρια τους με το καινούριο κοσκινάκι που μάλλον ήρθε για να μείνει. Ετοιμαστείτε για ένα κωδικοποιημένο μέλλον μέσα σε περίεργα τετράγωνα με στίγματα.

Τα QR (quick response) codes είναι δισδιάστατες απεικονίσεις κωδικοποιημένων πληροφοριών που μπορούν να σκαναριστούν από ένα απλό κινητό τηλέφωνο με κάμερα. Περιέχουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό πληροφοριών από τα barcodes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ περισσότερες εφαρμογές. Ανάλογα με το μέγεθός τους μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4.296 χαρακτήρες γραμμάτων ή 7.089 χαρακτήρες αριθμών.

H συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει από το 1994 όταν αναπτύχθηκε από μια θυγατρική της TOYOTA για τη διαχείριση της αποθήκης ανταλλακτικών. Μια από τις πρώτες και πιο απλές εφαρμογές ήταν η κωδικοποίηση ιντερνετικών διευθύνσεων, ώστε με το σκανάρισμα το κινητό τηλέφωνο να ανοίγεί αυτόματα την αντίστοιχη ιστοσελίδα χωρίς να χρειάζεται η πληκτρολόγηση από το χρήστη. Γι’ αυτό ονομάζονται hard links, δηλ σύνδεσμοι του πραγματικού κόσμου με αυτόν του Ιντερνετ.

Εικόνα

Στην Ιαπωνία ήδη χρησιμοποιούνται παντού. Η MacDonalds πχ τυπώνει QR codes πάνω στα περιτυλίγματα των burgers που παραπέμπουν τον πελάτη σε ιστοσελίδα με τα διατροφικά χαρακτηριστικά τους. Τον περασμένο Δεκέμβριο εγκαινιάστηκε στο Τόκιο ένα κτήριο του οποίου όλη η πρόσοψη αποτελείται από QR codes που όταν σκαναριστούν οδηγούν σε ιστοσελίδες με πληροφορίες για το κτήριο, τα καταστήματα που στεγάζει κλπ

Η Google με το πρόγραμμα «Favorite Places» προσφέρει σε εστιατόρια και μπαρ στις ΗΠΑ ένα αυτοκόλλητο για τη βιτρίνα τους με ένα QR code στο οποίο περιέχονται πληροφορίες για τις επιχειρήσεις, κριτικές από τον τύπο κ.α., ώστε ο πελάτης να σκανάρει τον κώδικα και να μαθαίνει ότι χρειάζεται πριν περάσει το κατώφλι.

Στην Ευρώπη QR codes έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε έντυπες και υπαίθριες διαφημίσεις, έχουν δε τέτοια απήχηση που χρησιμοποιούνται και από πρωτοποριακούς καλλιτέχνες σε ζωγραφικούς πίνακες και φωτογραφίες. Οι Pet Shop Boys χρησιμοποίησαν QR codes στο video clip του Integral για να διαμαρτηρηθούν για την πρόταση για εισαγωγή ταυτοτήτων στη Βρετανία. Οι κώδικες που παρεμβάλονται στο video clip παραπέμπουν σε ιστοσελίδες σχετικά με την καταγραφή προσωπικών δεδομένων και την εκμετάλλευσή τους από διάφορες αρχές.

Η εξάπλωση των κινητών τηλεφώνων με κάμερα κάνει τη χρήση των QR codes πανεύκολη από τον καθένα, αφού με μια δωρεάν εφαρμογή το κινητό μετατρέπεται σε scanner και διαβάζει τον κώδικα με μεγάλη ευκολία (τα τρία τετράγωνα στις γωνίες είναι δείκτες θέσης και διευκολύνουν το διάβασμα του κώδικα από οποιαδήποτε γωνία). Τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων έχουν ενσωματωμένες εφαρμογές QR readers.

Επιπλέον στις σχετικές ιστοσελίδες ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του QR code κωδικοποιώντας και μεταδίδοντας οποιαδήποτε πληροφορία, τηλεφωνικό αριθμό, URL, κείμενο κλπ.

http://www.athensvoice.gr/article/city- ... BF-qr-code


Tωρα θα μου πείτε,εντάξει μπορεί να ειναι barcode,αλλά αφορά τα κινητά και το ιντερνετ,μπορεί να είναι προάγγελος ή για να συνιθίζουμε τα barcodes στην καθημερινότητα μας,αλλα δεν το βάζουμε και πάνω μας...
Aυτό έλεγα και εγω μέχρι που ειδα τα ακόλουθα....

Εικόνα

Εικόνα

ΕικόναΑυτή η φωτό ειναι σαν μια ψηφιακή υπογραφή του υπαλλήλου που τον συνδέει με την χρήση του ανελκυστήρα της επιχείρησης.

Δείτε και αυτά


Και ας μην ξεχνάμε οτι ηδη υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στο κόσμο που έχουν σφραγιστεί οικειοθελώς για να απολαμβάνουν κάποιες υπηρεσίες ως Vip..


filoumenos

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...