Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Tίποτε δεν μπορούν να πουλήσουν, αφού όλα ανήκουν στον λαό


Δεν αντέχουμε άλλο φτάνει πια, μας έχουν για πιόνια που μας παίζουν και μας μετακινούν όπως θέλουν, ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, και ας τους δώσουμε την απάντηση που τους αρμόζει.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερήσει ούτε το νερό, ούτε το ρεύμα ,ούτε τα μέσα μεταφοράς, γιατί δεν ανήκουν σε κανένα πολιτικό κόμμα, είναι και θα είναι αγαθά που ανήκουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ένας εργαζόμενος για να πάει στην δουλειά του με τη συγκοινωνία και να επιστρέψει σπίτι του, θέλει 2,80 ευρώ, επί 25 μέρες το μήνα σύνολο 70 ευρώ, επί μήνες ετήσια δαπάνη 840 ευρώ, δηλαδή πολύ περισσότερο από τον ήδη πετσοκομμένο πενιχρό βασικό μισθό ασιτίας!

Δεν είναι δυνατόν ! Είναι κλοπή, είναι αθλιότητα!

Πόσοι μισθοί χρειάζονται για τη ΔΕΗ και τα ληστρικά χαράτσια που στοχεύουν καθαρά τα σπίτια μας; (με την υψηλή στην Ελλάδα ιδιοκατοίκηση).

Πόσοι μισθοί για ΕΥΔΑΠ;
Πόσοι μισθοί για το νοίκι;
Περισσεύουν για τροφή;
Και τι θα κάνει ο άνεργος;
Και τι θα γίνει ο συνταξιούχος;

Δεν χρωστάει τίποτα ο λαός και σε κανέναν!

Αντίθετα, του χρωστάνε όλοι όσοι τον ληστεύουν και τον εξαθλιώνουν με τον πιο ύπουλο και βάρβαρο τρόπο!

Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν!

Τα κοινωνικά αγαθά όπως ρεύμα, νερό, μετακινήσεις, δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για όλους, δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν Παιδεία, είναι αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα όλων μας κι όχι εργαλείο οικονομικής.

Τα κοινωνικά αγαθά όπως ρεύμα, νερό, μετακινήσεις, δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για όλους, δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν Παιδεία, είναι αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα όλων μας και όχι εργαλείο οικονομικής αφαίμαξης του λαού από τους τραπεζίτες και τους υπηρέτες τους!

Είναι αυτό κράτος στοιχειώδους κοινωνικής πρόνοιας ή εχθρός των ίδιων των πολιτών του;

Ας αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή μας πίσω, είναι κάτι που μας ανήκει και δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας την στερήσει.

Ας αντισταθούμε είναι στο χέρι μας δεν μας πληρώνουν, δεν τους πληρώνουμε!

Μάνια Τσαβλίδου


πηγη
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...