Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Μαγικές μελωδίες από την αντήχηση Schuman εντοπίστηκαν στις πυραμίδες της Βοσνίας

Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Goran Samoukovic με την ομάδα του στην Σερβία στο Βελιγράδι πραγματοποίησε την ανίχνευση μέσω λεπτομερών μετρήσεων, από ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα στην Κοιλάδα των Πυραμίδων και ιδίως στις πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης, της Vratnica αλλά και υπόγειο τον λαβύρινθο Ravne.
Κατέγραψαν τις σχετικές συχνότητες με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις: Η συχνότητα των 28,4 kHz, η οποία μετρήθηκε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις από Φιλανδούς και Ιταλούς ειδικούς. Αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα δεν χρησιμοποιείται στην τεχνολογία μας. Καταγράφηκαν από κάτω προς τα πάνω, με συχνότητα 50 Hz η συχνότητα του θετικού Συντονισμού Schuman 7,83 Hz ιδανική για την προώθηση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής.
Φαίνεται ότι το συγκρότημα από την Βοσνιακή Πυραμίδα έχει δημιουργήσει και εξακολουθεί να δημιουργεί αυτή τη συχνότητα, και διατηρήσει και εμπλουτίζει την απήχηση Schuman για μεγάλο χρονικό διάστημα,ενώ αυτή αντανακλά και σε ολόκληρη την περιοχή.
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν μαγικές μελωδίες από την αντήχηση Schuman που εντοπίστηκαν στις πυραμίδες της Βοσνίας και τον υπόγειο λαβύρινθο του Ravne. Ο Μηχανικός Samoukovic παρουσιάσει τα αποτελέσματα που περιγράφονται στο "Συνέδριο Ιστορίας Hidden» που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Visoko. Οι πυραμίδες της Βοσνίας του Ήλιου και της Σελήνης εκπέμπουν μία μαγική μελωδία...
Ίσως αυτή η θεωρία μπορεί επίσης να ισχύει για όλες τις πυραμίδες σε όλο τον κόσμο;
Το φαινόμενο του Παγκοσμίου Ηλεκτρομαγνητικού Συντονισμού πήρε το όνομά του από τον Γερμανό φυσικό Winfried Otto Schumann, ο οποίος το προέβλεψε με μαθηματικό τρόπο το 1952.
Οι συντονισμοί Schumann συμβαίνουν διότι το διάστημα μεταξύ της επιφάνειας της Γης και της αγώγιμης Ιονόσφαιρας λειτουργεί ως κλειστός κυματοδηγός... Οι περιορισμένες διαστάσεις της Γης αναγκάζουν αυτόν τον κυματοδηγό να δρα ως κοιλότητα συντονισμού για Η/Μ κύματα της μπάντας των ELF (Extremely Low Frequency), δηλαδή στις πολύ χαμηλές συχνότητες τις Η/Μ ακτινοβολίας που κυμαίνεται από 3Hz έως 300Hz και αντιστοιχούν σε μήκη κύματος 100.000km έως 1.000km. Η κοιλότης διεγείρεται από τα ηλεκτρικά ρεύματα των αστραπών και των κεραυνών, τα οποία διατρέχουν την επιφάνεια του πλανήτη και επιστρέφουν στο αρχικό σημείο με μια διαφορά φάσεως 2πn (n: ακέραιος αριθμός).

Αποκάλυψη
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...