Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Το Καφενείο η Ελλάς και η …Απούσα Δικαιοσύνη!

https://3.bp.blogspot.com/-C2k9TZhgqXc/VwCmMBukhWI/AAAAAAABl9A/MD4zFgHjpaERAhrxGRbybXTsNX35khgBw/s400/odos-thessalonikis-euzonon.jpgΞεσηκώθηκαν οι Υπουργοί και οι καντηλανάφτες γιατί ένας παπάς είπε οτι αν πειράξουν μια γερόντισσα που ζει μόνη της σε Μοναστήρι και δάκρυσαν ακόμη και οι πέτρες απο ευγνωμοσύνη για τον Κουρουμπλή που είπε τον Ιερέα αντίχριστο!
Βέβαια το να σε ονομάζουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης «Αντίχριστο «που οι τα δύο τρίτα της αρνήθηκαν να ορκιστούν με θρησκευτικό όρκο ποσώς πρέπει να μας απασχολεί!

Όμως δεν είδαμε την αντίδραση των Υπουργών της Δικαιοσύνης και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο κλείσιμο για 15η ημέρα της Σιδηροδρομικής Γραμμής στην Ειδομένη αλλά και το κλείσιμο των Εθνικών Οδών απο λαθρομετανάστες!

Τι διακαιώματα έχουν στην Ε.Ο οι Σύριοι και οι Αφγανοί; Μήπως πλήρωσαν ή φορολογήθηκαν για την Κατασκευή και την Συντήρηση των Οδών; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα μιλάμε; Μόνο των λαθρομεταναστών;

Η Δικαιοσύνη γιατί απουσιάζει; Γιατί δεν επεμβαίνει όταν μπροστά στην Κάμερα ο λαθρομετανάστης φιλοξενούμενος απειλεί να κατεδαφίσει το Στρατόπεδο …Από που αντλεί και έχει ασυλία ο εισαγόμενος Τραμπούκος ;

Είδηση:Στην κυκλοφορία δόθηκε για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, η οποία από το πρωί ήταν αποκλεισμένη, και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Οι Εισαγόμενοι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι παραμένουν στο σημείο, εκφράζουν τη διαφωνία τους για το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων.

Σημειώνεται ότι η διέλευση των φορτηγών δεν επιτρέπεται ακόμη.

veteranos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...