Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Καλοστημένο σχέδιο κατά της Ελλάδας - Η Αστυνομία συνέλαβε 18 αλλοδαπούς ως πρωταιτίους των επεισοδίων στην Μόρια

H ελληνική αστυνομία συνέλαβε 18 αλλοδαπούς μετανάστες ως τους πρωταίτιους της μεγάλης εξέγερσης στο στρατόπεδο προσφύγων στην Μόρια στην Λέσβου, γράφει σήμερα ο διεθνής τύπος και συγκεκριμένα το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Οι εννέα από αυτούς που συνελήφθησαν βρίσκονται υπό ενώπιον των εισαγγελέων, ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε το άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο (Κήρυξε πόλεμο ο Σόρος στην Ελλάδα: Κατευθυνόμενο μπαράζ δημοσιευμάτων του ξένου τύπου κάνουν λόγο για «άθλιες συνθήκες» των προσφύγων στην Ελλάδα- Τι μας ετοιμάζει;), στο οποίο αναφέραμε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα «κατευθυνόμενο» μπαράζ ξένων μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων για τις «άσχημες συνθήκες» που επικρατούν στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Αυτό γίνεται κατά κόρον σχεδόν καθημερινά στον διεθνή τύπο.

Αυτό το οργανωμένο σχέδιο όπως δείχνει σχέδιο κατασυκοφάντησης της χώρας μας, είχε σκοπό την πρόκληση ενδεχόμενων επεισοδίων για την δημιουργία χάους στο εσωτερικό της Ελλάδος, πράγμα που έγινε δυστυχώς στην Μόρια.

Ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις στην χώρα μας, ανέρχεται σε 60.395, σύμφωνα με ανακοίνωση από την ελληνική κυβέρνηση. Ο αριθμός των προσφύγων στην Λέσβο είναι 5708, ενώ στο νησί υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας και στέγασης 350ο προσφύγων.

Μεταξύ της 5-11 Σεπτεμβρίου , άλλοι 879 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τη θάλασσα από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά με τους περισσότερους ανθρώπους που φθάνουν στα νησιά της Χίου, Λέσβου και Σάμου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.
 

pentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...