Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… Τι είναι αυτό που προσπαθούν να κρύψουν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ οι Αμερικάνοι!

us_army_soldiers_in_a_firefight_near_al_doura_baghdad
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν απεγνωσμένα να «σβήσουν» κάθε αποδεικτικό στοιχείο για την υποστήριξη των τρομοκρατών του Daesh, λέει ο Scott Bennett, ένας πρώην αξιωματικός του αμερικανικού στρατού, μιλώντας στην ιστοσελίδα Press Tv!
Το Κεντρικό Διοικητήριο του στρατού των ΗΠΑ (CENTCOM) ανέφερε την Τρίτη ότι ξεκίνησαν πολλαπλές επιθέσεις εναντίον των τρομοκρατών του Daesh στη Συρία κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και όπως σχολιάζει ο Bennett αυτό περιλαμβάνει και το θάνατο αμάχων! Τα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη βάζουν ουσιαστικά στο στόχαστρο αμάχους σε επιδρομές τους κοντά στις πόλεις της Raqqah, Dayr al-Zawr και Shaddadah.

Ο Bennett επισημαίνει ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά «μια ένδειξη της απελπισίας που αρχίζει πλέον να φαίνεται από την κυβέρνηση Ομπάμα, καθώς πλέον εφορμούν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να διαγράψουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνενοχή τη χρηματοδότηση και την εκπαίδευση των μισθοφόρων του ISIS (Daesh). »

Και προσθέτει: «Οι ΗΠΑ αισθάνονται ότι η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον τους σε ό, τι αφορά παρεμβατισμό τους και πλέον οι πολιτικές παρεμβατισμού αρχίζουν να τους γυρίζουν μπούμερανγκ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν τη φήμη τους και ό,τι έχει απομείνει να περισώσουν από τη Μέση Ανατολή».


hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...