Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πριν από λίγα λεπτά ο Βασίλης Αλεβιζόπουλος, Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας) "έσκασε" τη βόμβα (στο Εκρητικό Δελτίο και τον Αντώνη Μυλωνάκη) ότι η ελληνική κυβέρνηση μετά το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων, η απαίτηση των δανειστών είναι το ξεπούλημα και του...


εθνικού εναέριου χώρου ο οποίος όλα δείχνουν ότι ο πλήρης έλεγχός του περνά στα χέρια της Γερμανίας. Αυτό σημαίνει απίστευτη εσχάτη προδοσία, μια και δεν θα ανήκει απολύτως τίποτε στη χώρα μας, ούτε υφαλοκρηπίδα ούτε τίποτε!!!


Ο κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος "έσκασε" τη μεγάλη βόμβα: η κυβέρνηση ξεπουλάει τον εθνικό εναέριο χώρο μας στους Γερμανούς!indobserver.blogspot.grΣχόλιο The Secret Real Truth

Η (ανα)δημοσίευση άρθρων – αναλύσεων δεν συνεπάγεται αυτομάτως την υιοθέτηση του συνόλου της συλλογιστικής των συγγραφέων ή την απουσία διαφωνιών. Αυτό που σημαίνει είναι ότι το άρθρο έχει κριθεί ενδιαφέρον και χρήσιμο να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι για τα θέματα που πραγματεύεται, προς όφελος της απαραίτητης δημόσιας συζήτησης.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...