Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Να ΑΓΙΑΣΕΙ το στόμα του! ΟΜΟΓΕΝΗΣ «ξεφτίλισε» τον Πρωθυπουργό για το Μνημόνιο και το Δημοψήφισμα σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη! (ΦΩΤΟ)Νέα Υόρκη.Ένας ηλικιωμένος άνδρας, που μάλιστα είχε προσκληθεί για να παραστεί σε εκδήλωση του οργανισμού “East Mediterranean Business Culture Alliance” στην διάρκεια της οποίας οι οργανωτές περίμεναν και τον Πρωθυπουργό και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα περνούσε αμέσως μετά τη ομιλία στην Γ.Σ. των Ηνωμένων Εθνών, ανέβηκε στο βήμα και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Αλέξη Τσίπρα.
Το χρονικόΘέμα της εκδήλωσης ήταν «η αρχειοθέτηση της Ελληνοαμερικανικής Εμπειρίας στην διάρκεια του 21ου αιώνα». Πράγματι και παρόλο που η εκδήλωση ξεκίνησε κανονικά, στην προγραμματισμένη της ώρα, κάποια στιγμή στην διάρκεια της ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο να περάσει σε λίγο ο κ. Τσίπρας.Εν αναμονή μάλιστα της άφιξης του ο κ. Κάτσος, συντονιστής της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο κλαμπ «3 Γουέστ», αναγκάστηκε να ροκανίσει τον χρόνο. Μετά από δέκα λεπτά, κατέφθασε ο Πρωθυπουργός και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ομιλητή τον στενό φίλο του κ. Τσίπρα και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητή Νίκο Αλεξίου.Ο ομιλητής, μαζί με δύο ακόμα ομιλητές, τον καθηγητή κ. Αλέξανδρο Κιτρόεφ και τον επικεφαλής του Αρχείου του Αγάλματος της Ελευθερίας και του Ελις Αιλαντ κ. Τζόρτζ Τσέλο, παρουσίαζαν ένα πολύ σημαντικό θέμα.Μετά από την υποδοχή στον Πρωθυπουργό ξεκίνησε η παρουσίαση και έγινε ανταλλαγή δώρων με την προσφορά βιβλίων στον Πρωθυπουργό από τον καθηγητή κ. Κιτρόεφ και τον καθηγητή κ. Νίκο Αλεξίου.tsipras2Τότε βρήκε την ευκαιρία ο ηλικιωμένος άνδρας, ο ομογενής Δημοσθένης Κωνσταντάτος, που ήταν μάλιστα ένας εκ των καλεσμένων. Σηκώθηκε από την θέση του και σε έντονο ύφος άρχισε να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του Πρωθυπουργού.Θέμα της διαμαρτυρίας ήταν φυσικά το μνημόνιο, το δημοψήφισμα και η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την χώρα οι δανειστές.
Όπως ήταν φυσικό το ακροατήριο πάγωσε προς στιγμή και αμέσως στο σημείο του διαμαρτυρομένου έφτασε πράκτορας της υπηρεσίας Secret Service μαζί με άνδρες της ασφάλειας του Πρωθυπουργού.Ο συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης κ. Ηλίας (Λούης) Κάτσος ζήτησε από το μικρόφωνα να κληθεί η ομάδα ασφαλείας του κλαμπ.Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και πριν ο ομιλητής ανέβει πάλι στο βήμα, ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον ηλικιωμένο καθηγητή να καθίσει δίπλα του στην πρώτη σειρά.Μετά από αυτό η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, μέχρι την αποχώρηση του Πρωθυπουργού, οποίος και έπρεπε να συμμετάσχει αμέσως μετά σε δείπνο με επαγγελματικούς συλλόγους της Ομογένειας στο Χάρβαρντ Κλαμπ της Νέας Υόρκης. Αλλά, λίγο πριν αποχωρήσει από τον χώρο ο Πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον ηλικιωμένο ομογενή σε διπλανή αίθουσα, όπως και έγινε.Στην διάρκεια της εκδήλωσης μέσα στην αίθουσα του κλαμπ «3 Γουέστ» υπήρχε μια κάμερα και ένας φωτογράφος. Πολλοί δε από το ακροατήριο απαθανάτισαν την σκηνή με τα κινητά τους.FOTIS-TSIPRAS-NY05Με ανακοίνωση του, ο καθηγητή κ. Νίκος Αλεξίου, καταδικάζει τη συμπεριφορά του ομογενή και τον κατηγορεί ότι προσπάθησε με την στάση του να αποσπάσει τα 15 δευτερόλεπτα δόξας.Εμείς θα του πούμε «ΕΥΓΕ!!! Αυτό είναι Δημοκρατία! Να μπορείς να πεις ανά πάσα στιγμή την άποψη σου, όποια κι αν είναι αυτή!»
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...