Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια συμμαχία Ελλήνων


Οι παγκόσμια ελίτ έχει όλους τους ηγέτες ελεγχόμενους, είναι όλοι τους προσκυνημένοι. Οι λαοί βλέπουν σωτήρες και εχθρούς, φίλους και εχθρούς μα όλοι τους είναι στην ίδια πλευρά. Εμφανίζουν εχθρούς αλλά μεταξύ τους είναι η ευγενής άμυλα των κατακτητών. Η πυραμίδα όσοανεβένει στην κορυφή φτάνει στον μαυροψύχη ενώ παρακάτω σέρνωνται τα φίδια.

Ο Πούτην για εμάς τους ορθόδοξους είναι ο σωτήρας Εμ λάθος κάνουμε είναι πιόνι της Ελίτ. Έχουν εμφύλια μάχη οι μαύρες φατριές για την επικράτηση των πιο υσχιρων. Ο εχθρός του λαού είναι ένας ο Αντίχριστος επιβάλει την Νέα τάξη και την πλίρη επιβολή του μίσους. Προσφυγικό έχουμε γιατί επέλεξαν να ξεκληρήσουν ολόκληρους λαούς που στην συνέχεια την εθνολογική αλείωση των ευρωπαϊκών κρατών. Η Εκκαθάριση των λαών έχει αρχίσει κάθε έθνος θα βιώσει τα ίδια αφού εντός των χωρών τα φίδια έχουν τυλίξει τον κοινωνικό ιστό και έχουν πάρει την εξουσία.

Αντίσταση στο εγώ στην μόδα, επαγρύπνιση για την επανεκκίνηση του ανθρώπου να βρούμε της αληθινές αξίες. Εμείς οφείλουμε να ενωθούμε όλοι με διαφορετικά πιστεύω, ιδεολογίες, χρώμα να δούμε πιος είναι ο εχθρός αφού είναι κοινός. Αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνει η ελίτ και τότε θα είναι αργά με την επιβολή του τσιπαρίσματος και τον εξοντωτικό έλεγχο. Η λύση δεν θα ρθει με το να περιμένεις να σε σώσουν, θωρείς όλα τα σιμάδια είμαστε κοντά στην κατάρευση την οικονομική όλα είναι ένα βίμα πριν την μεγάλη καταστροφή. Έχουμε την δύναμη είμαστε οι πολλοί ο εχθρός έχει πλεονεκτήματα μα εμείς μπορούμε να τον καταστρέψουμε όταν σταθούμε στα πόδια μας δίχως μίσος και εγώ να κάνουμε κοινές ομάδες αλληλοστίρηξης και αντίδρασεις. Ενώνοντας τα αντίθετα με ομοψυχία να σώσουμε το έθνος μας.


katohika.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...