Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Έρχεται το «Μαύρο Φεγγάρι»- Γιατι το συνδέουν με την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου;


Ένα σπάνιο ουράνιο φαινόμενο αναμένουν οι επιστήμονες την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το «Μαύρο Φεγγάρι» το οποίο πολλοί συνδέουν με την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Τι είναι όμως το «Μαύρο Φεγγάρι»; Ένα σπάνιο ουράνιο γεγονός που οι επιστήμονες αναμένουν στις 30 Σεπτεμβρίου. Η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού θα είναι από την άλλη πλευρά, και έτσι αυτό που θα δούμε εμείς από τη Γη θα είναι μία σκιά. Το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 32 μήνες. Όμως, αυτή τη φορά η σελήνη θα καλυφθεί ολόκληρη από τη Γη.Γιατί όμως η εμφάνιση του «Μαύρου Φεγγαριού» συνδέεται με το τέλος του κόσμου; Ένα άλλο σημαντικό φαινόμενο έλαβε χώρα την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου. Το λεγόμενο «δαχτυλίδι της φωτιάς» όπου το φεγγάρι καλύπτει τη Γη και τον ήλιο πάνω από την Αφρική, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι ο ήλιος έχει σκοτεινιάσει.

Έτσι, τα δύο αυτά φαινόμενα, κατά πολλούς, αποτελούν κακό οιωνό για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Λάτρεις των θεωριών συνομωσίας γράφουν χαρακτηριστικά στο Facebook ότι «αυτά τα φαινόμενα μας ενημερώνουν ότι ο Ιησούς θα έρθει σύντομα κοντά μας και ότι πλησιάζει το τέλος της γης».


Πηγή: strangesounds.org,cnn.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...