Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Δώς μας πατέρα τα κλειδιά


Εσύ μεγάλε δάσκαλε του κόσμου οδειγέ της ζωής μας εσύ που ορίζεις το φως με το σκοτάδι. Εσύ πατέρα των ουρανών και της υφηλίου υισού Χριστέ το άγιο πνεύμα το αθάνατο σου πανάγαθε Θεέ.

Δως μας την φώτηση και το σιμάδι σου πως κάθε κακό που έρχεται με την πίστη και τα έργα μας με την καθοδίγιση σου θα ναι απλά μαύρα σημάδια στο χαρτί.

Εσύ πατέρα του ντουνιά πηγή του κόσμου τούτου δώσει μας την δύναμη ψυχής να μάθουμε από το βίος μας και την κάθε μας αναπνιά πως όλα είναι φθαρτά τα υλικά χάνουν την μορφή τους πομένει μονο η ψυχή το πνεύμα και η ενέργεια στην στράτα των αιώνων και το νάμι μας.

Ούλα θρουλούνε τα λόγια σα το καπνό απλώνονται στην πλάση αλλά σφίγγουν την ψυχή να μην βρει την αγάπη.

Έργα πατέρα πράξεις η ζωή μας που μια αναμνιση στο Χάρτι της ζωής μας. Κάθε αναπνιά μας ένα σου χάδι συμπόνιας, αγάπης, καλοσύνης, δώρο ζωής για τον αέναο κόσμο.

Δεν έχεις σώμα Μα ακουμπάς με τα δικά μας χέρια, δίχως να φίνεις ποθές σου το αποτύπωμα σου, δώσμας το φως σου την λύτρωση μας δείξε το δρόμο σώσε τον κόσμο.

Εσύ που σύνορα δεν έχεις η αγάπη τόπο δεν έχει ούτε χρώμα ούτε λαό, εσύ που τα πάντα τα βλέπεις και όλα τα επιτρέπεις. Δως μας πατέρα την ευκερία να βρούμε πίστη Μα και Σοφία.

Η αγάπη δόγμα δεν έχει ούτε νόμο κανένα δεν έχει όλα είναι ίσα σαζμένα. Αγάπη μίσος σαφί θα υπάρχουν σκότος και φως το αύριο θα χει, σώσε Θεέ μου τα παιδιά σου μην χάνονται μές στην αγκαλιά σου.

Πατέρα στο όνομα σου Θεέ μου γιάτρεψα πύλες της πληγές μου, μην φίσεις άνθρωπο στο πόνο παιδιά σου είναι ούλα στο κόσμο.

Η κάθε στιγμή μας ένα τραγούδι αγγέλου το χρώμα η ζωή μας ούλοι. Έρθονται ημέρες δύσκολες Θεέ μου παρακαλώ σε σώσε την ανθρωπότητα και το καλό σου δώσε.

Μέρες Σποράς σειμωνουνε βλαστούς ζωής να βγούνε τα μαύρα όρνια της γης απάνω μην πατούνε.


katohika 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...