Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ


Τώρα πού κατακρημνίζεται όλο το πολιτικό σύστημα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι στο βάθος –βάθος, ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού ο Εβραιοσιωνισμός, ελλοχεύει.

Θέλει να του δώσουμε μία ευκαιρία για να μας ξαναδιχάσει, και να καταστρέψει, αυτή την φορά, εντελώς την Ελλάδα, και να εξαλείψει το μόνο εμπόδιό του. Εξ αντικειμένου όλα τα πολιτικά κόμματα διαλύονται.

Όλο το υπάρχον πολιτικό-οικονομικό σύστημα εξαχνούται, σε λίγο θα έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Δι’ αυτό προσοχή. Δεν πρέπει πλέον να μας διχάσουν τα τέρατα του Συνεδρίου της ματαιότητας των θεοστυγών.

Αυτή την κρίσιμη ώρα ας ακούσουμε καλά και ας συνειδητοποιήσουμε τους στίχους του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, όπως εναργώς διατυπώνονται στους στίχους 146 και 147 του εθνικού μας ύμνου :

Από στόμα όπου φθονάει

Παλληκάρια, ας μην πωθή

Πως το χέρι σας κτυπάει

Του αδελφού την κεφαλή

Μην ειπούν στο στοχασμό τους

Τα ξένα έθνη αληθινά,

Εάν μισούνται αναμεσό τους,

Δεν τους πρέπει ελευτεριά

Πρέπει να υπάρξει ένας νέος πολιτικός φορέας Ελληνικός, πραγματικά Ελληνικός, μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ, πού να αναλάβει την Διακυβέρνηση της χώρας, μακριά από κομματικές τοποθετήσεις και ιδεολογικό-πολιτικές αγκυλώσεις. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί, μόνο Έλληνες πατριώτες. Ο νέος διαχωρισμός πρέπει να είναι σε ανθέλληνες προδότες και σε Έλληνες πραγματικούς πατριώτες.

Νέο Σύνταγμα, νέο πολιτικό σύστημα, νέο οικονομικό μοντέλο.

Πνευματική Επανάσταση, τώρα αμέσως. Έξω από την ΟΝΕ, και απ’όλους τους ‘θεσμούς’. Το απαιτούν οι ένδοξοι Νεκροί μας, το απαιτούν οι θυσίες των προγόνων μας, το απαιτεί η ιστορία μας των χιλιάδων ετών, το ζητά επειγόντως η Μάνα μας η Ελλάδα μας. Βιγλάτορες γρηγορείτε.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Χρίστος Α.Αθανασόπουλος

Christathan.blogspot.com

hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...