Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Σταματήστε να πιστεύεται ανοησίες: Δείτε τι ισχύει με τις "δωρεάν" δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη!


Από το πρωί της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου τρέχει μέσω facebook έρευνα αγοράς η οποία υπόσχεται στους συμμετέχοντες επιταγές της αλυσίδας Σκλαβενίτης.

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται την άγνοια των χρηστών και με δόλωμα ψεύτικα κουπόνια από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης εξαπατούν τους χρήστες και τους βάζουν να διαδώσουν την απάτη με κοινοποίηση στο προφίλ τους και σε 10 φίλους τους.

Αν κανείς πατήσει το σχετικό λινκ το οποίο θα εμφανιστεί στον τοίχο του επειδή θα το έχουν κοινοποιήσει οι φίλοι του, θα κληθεί να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις για να κερδίσει το κουπόνι και στη συνέχεια θα πρέπει να ποστάρει το link στο δικό του προφίλ.

Για να γίνουν ακόμη πιο πιστευτοί, κάτω από την ψεύτικη ερευνά προβάλουν πλαστά μηνύματα χρηστών του facebook, που φαίνεται πως παρέλαβαν το «δώρο». Ακόμη όποτε και να μπείτε στην σελίδα της απάτης, η έρευνα πάντα ολοκληρώνεται σε 30 λεπτά και υπάρχει περιορισμένος αριθμός κουνουπιών.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ανέφεραν κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη έρευνα δεν έχει διοργανωθεί από την Σκλαβενίτης ούτε είναι εις γνώση της διοίκησης ποιος είναι ο διοργανωτής.

Αντίστοιχη έρευνα έκανε την εμφάνιση της και με το επιταγές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Πάντα να προσέχετε τη διεύθυνση της σελίδας (url) και να είσαστε σίγουροι πως είναι η πραγματική σελίδα της εταιρίας και όχι μια σελίδα που προσπαθεί να σας εξαπατήσει.


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...