Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

EKTΑKTO! Ο φόβος και ο τρόμος των Αλβανών UCKάδων ο περιβόητος Σέρβος Αρκάν υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι είναι ζωντανός; (αποκλειστικό Βίντεο)

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/09/201412872927851734_20.jpg
Πανικός και τρόμος έχει κυριεύσει τους Αλβανούς μετά από την δημοσιοποίηση βίντεο που παρουσιάζει το επικεφαλής της περιβόητης σερβικής παραστρατιωτικής ομάδας «Τίγρεις», με το προσωνύμιο Αρκάν , να είναι ολοζώντανος .

Πρόκειται για ένα άτομο με τρομερές διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και στο οποίο καταλογίζονται πλήθος εκτελέσεων Αλβανών παραστρατιωτικών μελών του UCK.
Το αληθινό όνομα του είναι Ζέλικο Ραζνάτοβιτς – Αρκάν, και αν κρίνουμε από την παρουσία στο βίντεο, «πρέπει » να είναι ζωντανός, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

_605552_troops300

Ο Αρκάν, ο οποίος κατηγορείται από την δύση για εγκλήματα πολέμου, φέρεται να σκοτώθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental στο Βελιγράδι το 2000, αλλά ο θάνατος του ήταν πολύ ύποπτος.

Η σύζυγός του Αρκάν, μια δημοφιλής τραγουδίστρια στην Σερβία με το όνομα Τσέκα δεν επέτρεψε σε κανέναν να δει το άψυχο σώμα του συζύγου της, ακόμη και στα παιδιά, και την μητέρα του.

Αν και έχουν περάσει 16 χρόνια από το θάνατό του, η Τσέκα ούτε παντρεύτηκε ούτε είχε κάποια σοβαρή σχέση με κάποιον άνδρα.

Παρόλα αυτά το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube , με τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιώσει 100% ότι η καταγραφή δεν έγινε μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του .

πηγή
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...