Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: «H Χίλαρι Κλίντον είναι μια υψηλόβαθμη ιέρεια των Ιλουμινάτι»


Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια «υψηλόβαθμη Ιέρεια των Ιλουμινάτι» , σύμφωνα με τον «Guccifer», έναν Ρουμάνο διάσημο χάκερ που εκτίει ποινή φυλάκισης σε αμερικανική φυλακή της Βιρτζίνια των ΗΠΑ , αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Fox news.

Ο χάκερ με το προσωνύμιο «Guccifer», παραβίασε τους προσωπικούς λογαριασμούς 100 τουλάχιστον Αμερικανών πολιτικών υψηλού επιπέδου, και διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων του Κόλιν Πάουελ, της Χίλαρυ Κλίντον, της Ντόροθυ Μπούς Κόχ, καθώς και της συμβούλου της Χίλαρι Κλίντον, Σίντνευ Μπλουμέθαλ , έγραψε την παραπάνω είδηση σε μια χειρόγραφη επιστολή του προς το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News από το κελί της φυλακή του στη Βιρτζίνια.

Ο χάκερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Lazarl Lehar, περιγράφει τους Ιλουμινάτι ως μια «κακή και βαθιά διεφθαρμένη» διεθνή κλίκα που θέλει να έχει το έλεγχο όλων των παγκόσμιων υποθέσεων.

hillary-clinton-high-preistess-illuminati-800x350

« Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον είναι μία εκ των αρχιέρειων του αποκρυφισμού , και μέλος μιας ειδικής σατανικής ομάδας με το όνομα «σκιά». Κάποιος πρέπει να δει το κακό και το βαθύ διεφθαρμένο κίνητρό τους για να καταλάβετε τι εννοώ», γράφει ο ίδιος.

«Αν και ξέρω ότι έχει επενδυθεί πολύς χρόνος και προσπάθεια προσπαθώντας να εκτεθούν τα εγκλήματα των Ροκφέλερ και της συμμορίας της οικογένειας Μπους, εντούτοις η Κλίντον, και πολλοί άλλοι τους ξεπερνούν κατά πολύ » έγραψε.

«Γι “αυτό ζητώ συγνώμη από τους άγνωστους στρατιώτες που αγωνίζονται για να πάρει τέλος αυτός ο αγώνας εναντίον αυτών των τεράτων . Πολλοί διακινδυνεύουν τη ζωή τους, ενώ εγώ κάνω αυτό που κάνω πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών, από το εσωτερικό ή το εξωτερικό του συστήματος», συνέχισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επιστροφή του στην πατρίδα του την Ρουμανία για να εκτίσει το υπόλοιπο των 7 χρόνων φυλάκισης του, ο Guccifer είπε, «εγώ δεν θα αφήσω αυτή την όμορφη χώρα δηλώνοντάς ότι το έργο μου ήταν αποτυχημένο» .

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του ότι παραβίασε δηλαδή, τους λογαριασμούς που ανήκουν στην εταιρεία Blumenthal καθώς και του πρώην ΥΠΕΞ Κόλιν Πάουελ.

Τον Μάιο, Guccifer επανειλημμένα υποστήριξε στο Fox News κατά τη διάρκεια μιας σειράς συνεντεύξεων του, ότι είχε παραβιάσει με επιτυχία το server της Χ. Κλίντον.


pentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...