Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Mία απίστευτη ιστορία βγαλμένη από μυθιστόρημα - Ο «Ροβινσώνας» της Κρήτης, εγκατέλειψε τα πάντα και ζει σε σπηλιά σε ακατοίκητο νησί [βίντεο]


Eδώ και 20 χρόνια ο Μανώλης Γιατράκος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια ζώντας σε μια σπηλιά χειμώνα-καλοκαίρι στην Χρυσή, νησί που βρίσκεται ένα μίλι κάτω από την Κρήτη όπως αναφέρει το eleftherostypos.gr.

Ο «Μουγκρής» όπως είναι το παρατσούκλι του είναι 65 χρονών όπως ο ίδιος είπε και έχει 5 παιδιά και 7 εγγόνια. Στο νησί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκειμένου να καταγράψουν λίγες ώρες από την καθημερινότητά του στο νησί.

Είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στο νησί και το καλοκαίρι που το επισκέπτεται κόσμος είναι και πολύ κοινωνικός με όλους τους ανθρώπους, όπως είπε. Η καθημερινότητα του στο νησί είναι πολύ ήρεμη και πολύ αναζωογονητική, όντας ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Το χειμώνα μαζεύει ξύλα από τη θάλασσα έτσι ώστε να ανάψει φωτιά και να φτιάξει φαγητό έχοντας και μια ξυλόσομπα, ενώ όταν βρέχει μπαίνει στη σκηνή του. Προσαρμόζεται στις συνθήκες και μάλιστα δεν του έχει λείψει καθόλου κάτι έτσι ώστε να φύγει έστω για λίγο από την Χρυσή. Η φύση του χαρίζει απλόχερα όλο της το μεγαλείο και τον αποζημιώνει με την επιλογή του να μείνει μόνιμα εκεί.


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...