Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος εποχής για το Mega – Αυτό ήταν το τελευταίο δελτίο (;)


Μετά από 27 χρόνια, η αυλαία για τον ενημερωτικό τομέα του Μεγάλου Καναλιού έπεσε χθες (14/09/2016) το μεσημέρι.

Ειδικότερα, η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (14/09/2016) το δελτίο το οποίο απ’ ότι φαίνεται ήταν και το τελευταίο μετά από 27 χρόνια για το Μεγάλο Κανάλι.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν ήδη κάνει επίσχεση εργασίας, οπότε από σήμερα (15/09/2016) δεν θα υπάρχει κανένας για να παρουσιάσει αλλά και να προετοιμάσει δελτίο ειδήσεων.

Έτσι, τελειώνει οριστικά μια πορεία σχεδόν τριών δεκαετιών στη διάρκεια των οποίων το δελτίο ειδήσεων του Mega όχι μόνο κατέγραφε τα υψηλότερα, συνήθως, νούμερα τηλεθέασης αλλά ήταν και σημείο αναφοράς δημοσιογραφικών και πολιτικών εξελίξεων. Κακά τα ψέματα το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού είχε επί σειρά ετών υψηλό ειδικό βάρος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πρώην διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, σημείωσε: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς...».

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τo πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega που παρουσίασε το 1989 η Λιάνα Κανέλλη, αλλά και το τελευταίο (;) με τη Μαρία Σαράφογλου.newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...