Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

O Nαός του Σολομώντα επανεμφανίστηκε.Δεν φαντάζεστε πως!(ΦΩΤΟ).

Virtual reality depiction of the Holy Temple. (Video screenshot)
Την περασμένη εβδομάδα, μερικοί επισκέπτες στον δυτικό τοίχο (Kοτέλ) στην Ιερουσαλήμ ανέφεραν ότι είχαν δει να επανεμφανίζεται ο δεύτερος ναός, και αν ο Μεσσίας δεν έχει ακόμα φτάσει, οι αναφορές ήταν πράγματι ακριβής.
Ένα νέο πρόγραμμα από το Temple Mount Heritage Foundation και το ArchTour σας κάνει να βιώσετε  το Ναό,τουλάχιστον έως ότου χτιστεί πραγματικά.
  Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την εικονική πραγματικότητα, μια νέα τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για gaming και ψυχαγωγίας, με απρόβλεπτες καινοτομίες,βυθίζοντας το χρήστη σε ένα θρησκευτικό ταξίδι. Ο συμμετέχων κάθεται φορώντας ένα ειδικό σύνολο γυαλιά εικονικής An amazed viewer takes a "walk" through the Temple Mount 2,000 years ago. (Video Screenshot)πραγματικότητας,που του δίνουν μια τρισδιάστατη απεικόνιση του κόσμου του δεύτερου ναού. Η περιήγηση ξεκινά από την υπαίθρια γκαλερί (αγορά) στην Ιερουσαλήμ  περίπου 2.000 χρόνια πριν. Περιπλανιέται από την Robinson αψίδα και τη Βασιλική Στοά στη νοτιοδυτική γωνία ,και τη διάβαση  μέσα από τις πύλες του ναού.
 
 Viewers have an immersive, 3D, virtual reality experience of the Holy Temple when it still stood. (Video screenshot)
 
Η εικονική περιήγηση φέρνει τους «επισκέπτες» μέσα στις αυλές του Ναού,τον αρχαίο το βωμό,και τους ιερείς με τις καθημερινές του δραστηριότητες.
 Virtual reality depiction of the High Priest lighting the menorah inside the Holy Temple. (Video screenshot)
 
Η περιήγηση τελειώνει στο εσωτερικό του ναού, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει το Μενορά, τους  επτά διακλαδισμένους λαμπτήρες και το ράφι που είχε τα ψωμιά.Επίσης θα δείτες τις θυσίες των ζώων που έκανε ο Αρχιερέας,με θυμίαμα από 11 μπαχαρικά που καίγονται στο μικρό «χρυσό βωμό». Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.
 
 Virtual reality depiction of the Holy Temple, showing the courtyard. (Courtesy ArchTour)Virtual reality depiction of the Holy Temple. (Video screenshot)
 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...