Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Έφυγε μια από τις γηραιότερες γυναίκες της Κρήτης,106 ετών

 http://www.neakriti.gr/NewsASSET/neakriti-news-image.aspx?Doc=1358857
Έζησε 106 ολόκληρα χρόνια και αν μη τι άλλο υπήρξε μία από τις γηραιότερες γυναίκες όχι μόνο της Κρήτης αλλά και της χώρας.

Ο λόγος για την υπεραιωνόβια γιαγιά, Μαρία Ραπτάκη-Πνευματικάκη, από την Βιάννο που έφυγε την Κυριακή έχοντας ζήσει έναν και πλέον αιώνα ζωής με κακουχίες ,πολέμους αλλά και όμορφες στιγμές βλέποντας την οικογένεια της να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και οι χαρές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Βιάννος που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα απανωτά χτυπήματα από θανάτους νέων ανθρώπων με τελευταίο εκείνον του 40χρονου Άρη Κουτεντάκη που χτυπήθηκε από καρκίνο και ξεκίνησε χθες το δικό του ταξίδι, αποχαιρετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βαχό την Μαρία Ραπτάκη-Πνευματικάκη ,κόρη του Ραφτονικολή από την Άνω Βιάννο η οποία και ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Πνευματικάκη από τον Βαχό και δημιούργησαν μια καθ' όλα ευτυχισμένη οικογένεια.

Σύμφωνα με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook "Ηχώ της Βιάννου" η εκλιπούσα "έφυγε" χωρίς να κουράσει τα παιδιά της και έχοντας "σώας τας φρένας".


neakriti.gr 

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...