Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Κρήτη: Πανελλήνια κινητοποίηση για τον άνεργο πατέρα 3 παιδιών που πρέπει να πληρώσει 5.000 ευρώ για... τα κουλούρια χωρίς άδεια!


Πανελλήνια οργή και κινητοποίηση για την υπόθεση του άνεργου πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πουλούσε κουλούρια και ντόνατς για να ζήσει τα παιδιά του, αλλά η αστυνομία τού επέβαλλε πρόστιμο... 5.000 ευρώ! Την υπόθεση έφερε χθες στο φως το Candianews και η είδηση αναμεταδόθηκε από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης αλλά και μέσα όλης της χώρας.

Ήδη ο σύλλογος τριτέκνων Χανίων επικοινώνησε μαζί μας αναζητώντας τον άνεργο τρίτεκνο πατέρα προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ φορείς από όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα απευθύνθηκαν επίσης στο candianews προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Όπως αποκάλυψε χθες το Candianews, ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του και τώρα θα πρέπει να πληρώσει... 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε την άδεια!

Το "έγκλημα" σημειώθηκε στις 3 Αυγούστου στην Αγία Μαρίνα Χανίων, όταν αστυνομικός εντόπισε τον πωλητή ντόνατς στην παραλία να μην έχει άδεια. Το πρόστιμο έπεσε αμέσως.

Ο άνθρωπος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή:

-ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.

-ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρέθηκε να πωλεί ντόνατς είναι η εξασφάλιση των στοιχειωδών μέσων για τη διαβίωση του ιδίου καθώς και της συζύγου του.

- η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

- είναι τρίτεκνος.

Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε απέρριψε την προσφυγή του, επιβάλλοντάς με σημερινή της απόφαση το βαρύ πρόστιμο που προφανώς για να πληρώσει θα πρέπει να πουλήσει 5.000 ντόνατς και κουλούρια!Δείτε μερικές από τις αναφορές κεντρικών μέσων

Έθνος: Χανιά: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε τρίτεκνο κουλουρτζή

Enikos.gr: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο πατέρα που πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια

Ποντίκι: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο πατέρα τριών παιδιών επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια

Real.gr: Πρόστιμο 5.000€ σε άνεργο πατέρα 3 παιδιών γιατί πουλάει κουλούρια!


candianews.gr


Δείτε επίσης:

Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε; Βρέθηκε το "έγκλημα" στην Κρήτη!- Άνεργος πατέρας 3 παιδιών τιμωρείται με.... 5.000 ευρώ επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια!

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...