Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…Τι περιμένει ο Πούτιν; Γιατί 40εκ. (!!) άνθρωποι από σήμερα λαμβάνουν μέρος σε μαζική «άσκηση»;

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/10/russia_firemen.jpg?w=750&h=500
Τι περιμένει ο Πούτιν; Γιατί 40εκ. (!!) άνθρωποι από σήμερα λαμβάνουν μέρος σε μαζική «άσκηση»;

Το ρωσικό υπουργείο εκτάκτων καταστάσεων διοργανώνει Πανρωσική άσκηση πολιτικής άμυνας, στην οποία θα συμμετέχουν περισσότερα από 40 εκατομμύρια άτομα. Αυτό ανακοινώθηκε από τον διευθυντή του υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων του τμήματος Πολιτικής Άμυνας Sergey Manuilov.

«Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Οκτωβρίου. Θα συγκεντρώσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια άτομα, περισσότερες από 200 χιλιάδες επαγγελματικές μονάδες διάσωσης, περίπου 50 χιλιάδες μονάδες εξοπλισμού», είπε ο Manuilov σύμφωνα με τον RIA Novosti.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, είπε επίσης ότι η άσκηση αποσκοπεί στο τεστάρισμα όλων των επιχειρήσεων διάσωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οποιασδήποτε κλίμακας σε καιρό ειρήνης.Σαν Σήμερα, 4 Οκτωβρίου, η Ρωσία γιορτάζει την 84η επέτειο του σχηματισμού της πολιτικής άμυνας.


hellasforce.com


Δείτε επίσης:

Αιφνιδιαστική άσκηση «τέρας» αντιμετώπισης πυρηνικής επίθεσης στη Ρωσία με τη συμμετοχή 40 εκατ. πολιτών και 200 χιλιάδων προσωπικού! Πάντος για πλάκα δεν το έκαναν.. Είναι προφανές πως κάτι περιμένουν...
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...