Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Η Ελλάς αν εκτροχιαστεί η κατάσταση στη Συρία θα εμπλακεί στον πόλεμο.

kammenos_souda-660x330

O Πούτιν κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την εκλογή Χίλαρυ, η οποία θα σημάνει όπως έχει εκφράσει η Ρωσία τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Γενικά προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να αποφύγει πόλεμο με το ΝΑΤΟ. Αν χρειαστεί θεωρώ ότι θα αποκεφαλίσει όσους στρτηγούς είναι πολύ θερμοκέφαλοι και είναι δυνατον να πάρουν επικίνδυνες πρωτοβουλίες.

Η στάση των βομβαρδισμών έχει να κάνει επίσης με το γεγονός ότι γίνεται συντήρηση στα αεροπλάνα, τα οποία υποφέρουν λόγω της σκόνης και χρειάζεται κατά καιρούς να καθαρίζεται η τουρμπίνα τους. Επίσης λόγω της επικείμενης εκλογής Χίλαρυ έρχονται προμήθειες σε όπλα και πυρομαχικά. Η εκεχειρία στοχεύει και στον ανεφοδιασμό και στη συντήρηση των αεροσκαφών.

Ο Ομπάμα γνωρίζοντας ότι ο στόλος του ΝΑΤΟ δεν μπορεί να πλησιάσει ασφαλώς τη Συρία αποφασίζει να στείλει τον Αμερικάνο πρέσβη για να σιγουρέψει τη βάση στη Σούδα και έρχεται και ο ίδιος για αυτόν τον σκοπό. Το Ιντσιρλικ δεν είναι βέβαιο ότι η Τουρκία θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί οπότε οι Συριζαίοι ως το πλέον αμερικανόφιλο κόμμα θα παίξει το ρόλο του. Ψήφισαν ήδη στη βουλή πλην ΚΚΕ και ΧΑ την παραχώρηση της βάσης της Λάρισας και της Κρήτης.

Η Ελλάς διάλεξε στρατόπεδο σε αυτήν την σύγκρουση που έρχεται αν εκλεγεί η Χίλαρυ.

Η δε Χίλαρυ θα εκλεγεί με βία και νοθεία διότι έχει αποφασιστεί. Δεν έχει λοιπόν κανένα λόγο η Ρωσία πλέον στα ελληνικά ζητήματα και ο Λαβρώφ έρχεται μήπως και καταφέρει να αλλάξει κάπως η ελληνική στάση.

Ταπεινή μου άποψη είναι, χωρίς να είμαι απολύτως ειδικός, ότι η Ρωσία και το Ιραν θα βομβαρδίσουν τα Χανιά και θα προκαλέσουν τεράστια καταστροφή σε περίπτωση που προχωρήσει η Χίλαρυ σε κήρυξη πολέμου.

Εχουν τη δύναμη να το κάνουν και κανένας ελληνικός στρατός δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τέτοιες δυνάμεις οι οποιες διαθέτουν τεχνολογία που βρίσκεται δεκαετίες μπροστά σε σχέση με τα ελληνικά οπλικά συστήματα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουν έτσι απλά από τη Σούδα να βομβαρδίζουν οι Αμερικάνοι τη Συρία και να εξολοθρεύουν δεκάδες στρατιώτες τους σε κάθε βομβαρδισμό.

Η Ελλάς αν εκτροχιαστεί η κατάσταση στη Συρία θα εμπλακει στον πόλεμο. Είναι εντελως απιθανο μετά από την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών Ευρωπαίων να μην το κάνει.

Αν δεν το κάνει θα διακοπεί η χρηματοδότηση και το πρόγραμμα «διάσωσης»..

Ενα κράτος που έχει αυτοκαταργηθεί από το 2010 και αποτελεί προτεκτοράτο με αυτούς τους κυβερνώντες που έχει δεν πρόκειται να πει ποτέ ΟΧΙ.

Κάποτε έρχεται η ώρα της αλήθειας και οι αλητείες που έχει κάνει η Ελλάδα στην εξωτερική της πολιτική θα την βάλουν σε πόλεμο.

Τα παπατζηλίκια και οι μαγκιές τελειώνουνε.


makis2105
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...