Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Οι παράνομοι μετανάστες καίνε τα σπίτια ενώ οι Ελληνες κοιμούνται σε αυτοκίνητα!


Απίστευτο και όμως αληθινό στην Ελλάδα της πρώτης φοράς  Αριστερά και μη χειρότερα, οι δήθεν πρόσφυγες πολέμου, καίνε τα σπίτια και τις κουβέρτες που τους παραχωρεί δωρεάν το Ελληνικό κράτος και οι Πολίτες της Ελλάδος κοιμούνται στα Αυτοκίνητα!
Κανένας δήθεν αλληλέγγυος που νοιάζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα  δεν είχε  την ευαισθησία  για να εισηγηθεί για ένα κοντέινερ να στεγαστεί ο Έλληνας με την  Οικογένεια του …Ντροπή μας!

345

Είναι άνεργος, ζει με το επίδομα κοινωνικής πρόνοιας, 620 ευρώ ανα δίμηνο, και έχει κάνει σπίτι το αυτοκίνητο του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται  σε νοσοκομείο του Ηράκλειου.
Ο λόγος σύμφωνα με το neakriti.gr για έναν 50χρονο Χανιώτη, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση  και ζητά να τους παραχωρηθεί ένα σπίτι για να ζήσουν αξιοπρεπώς με τα παιδιά και τη σύζυγο του η οποία σε λίγες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ηρακλείου.
O 50χρονος διαμένει προς το παρόν με τον 17χρονο γιό του στο αυτοκίνητο του στο παρκινγκ, στο νοσοκομείο Χανίων.Παλαιότερα ο άνδρας εργαζόταν σε κατάστημα ψιλικών.

Τα συμπεράσματα δικά σας!


1veteranos.gr

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Άνεργος πατέρας έκανε σπίτι το αυτοκίνητό του - Συγκλονίζει η έκκληση για τα παιδιά του [vid]
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...