Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Άγιος της Εποχής μας στέλνει μήνυμα: Μην περιμένετε Βοήθεια από τους κοσμικούς ηγέτες… ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/10/ceb1ceb3ceb9cebfcf83-cf80cebfcf81cf86cf85cf81ceb9cebfcf83.jpg?w=750
«ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ»
ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ …
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ …

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

– Να μη στενοχωριέσαι. Θα κάνεις τις προσευχές σου, θα λες γλυκόλογα του Χριστού. Θα ζητάς ανυψώσεις μέσω των αγίων αγγέλων («τις δώσει μοι πτέρυγας ωσεί περιστεράς και πετασθήσομαι και καταπαύσω;» (Ψαλμ. 54, 7).
Μεταφέρουν τον αγιασμό οι άγγελοι. Μόνο αυτοί μπορούν να δοξάζουν τόσο τον Θεό.

Είναι ειδικά φώτα, του πρώτου φωτός δεύτερα, που ανακλούν το πρώτο φως. Έχουν:
α΄. ιδιότητα να υμνούν τον Θεό.
β. ιδιότητα να υπηρετούν τους ανθρώπους («ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα», Ψαλμός 103, 4. «Ουχί πάντες εισί λειτουργικά πνεύματα εις διακονίαν αποστελλόμενα δια τους μέλλοντας κληρονομείν σωτηρίαν;», (Εβρ. 1, 14»).

Αυτά να σκεφθείς και να τα επικαλείσαι. Όταν τα καλείς θα έρχονται. Είναι η φύσις τους να μας αγαπάνε. Γιατί χαίρονται όταν τα καλούμε. Έχουν τέτοια λεπτότητα που και στην προστασία τους θέλουν να κάνουν μόνο ό,τι θέλει ο άνθρωπος. Απαντούν στον διάβολο: «Με επικαλέστηκε» και τρέχουν όλο χαρά. Να τα επικαλείσαι, γιατί είναι πολύ άγιο πράγμα…..

Η αγάπη τους είναι και θεραπευτική.

Όταν κάνεις το βράδυ την προσευχή σου θα βάλεις και ψαλμωδία κι’ όταν η καρδιά σου γίνει αγαπητική να επικαλείσαι τις μεγάλες δυνάμεις, Πανάγια Χερουβείμ -να δονείται η καρδιά σου- αφήστε λίγο τον Παράδεισο και ελάτε λίγο κοντά μου.

Μιμούνται τον Δεσπότη στην αγαθοδωρία.

Η παρουσία τους εκπέμπει τέτοια ανάλαφρη μακαριότητα και χαρά.
Σου εύχομαι απόψε να κάνεις πολύ γλυκιά προσευχή, σαν ροδοπέταλα να φτάσει στα πόδια του Χριστού και να γυρίσει να σε κυτάξει και να σου δώσει χάρη !!! apantaortodoxias


hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...