Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Ηρωίδα γυναίκα! Προτίμησε το θάνατο από το να γίνει νύφη ισλαμοφασίστα

Freepen.gr - Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) εκτέλεσαν μια ιρακινή γυναίκα στη Μοσούλη μετά από κατηγορίες για «μοιχεία» την Παρασκευή.

Η 32χρονη γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές στη γειτονιά Darkazliya στην ανατολική Μοσούλη σύμφωνα με το ARA.

Ο τοπικός ακτιβιστής Abdullah al-Μalla δηλώνει πως το Δικαστήριο της Σαρία ανακοίνωσε το κατηγορητήριο της γυναίκας δίχως να παρέξει περαιτέρω πληροφορίες.

Η οργάνωση απαίτησε από τους κατοίκους της Μοσούλης να παρακολουθήσουν την εκτέλεση ενώ εξανάγκασε δεκάδες να μετάσχουν σε αυτή!

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές στη Μοσούλη αποκαλύπτουν πως η κατηγορία της μοιχείας ήταν εντελώς αβάσιμη και ότι η γυναίκα θανατώθηκε επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί να παντρευτεί έναν τζιχαντιστή. «Η γυναίκα εκτέλεστηκε διότι εγκατέλειψε το σπίτι της όταν ένας τζιχαντιστής τη ζήτησε σε γάμο και ο πατέρας της συμφώνησε» δηλώνει ο Raafat al-Zarari επικεφαλής του κέντρου ΜΜΕ της Νινευή:

"Εκείνη προτίμησε το θάνατο αντί να παντρευτεί έναν από τζιχαντιστές της ISIS, που είναι γνωστοί για την κτηνωδία τους απέναντι στις γυναίκες". 
 
 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...