Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτη πρόταση από την Ευρώπη για τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδος


Ποιος ο τελικός σκοπός για τη χώρα μας.

Ως προκλητική μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί η πρόταση του προέδρου της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την κατάσταση με τους μετανάστες που καταφθάνουν παράνομα στην Ευρώπη και δεν δικαιούνται άσυλο, είπε πως θα πρέπει να απελαθούν στη βόρεια Αφρική ή σε κάποια ακατοίκητα ελληνικά νησιά! Η δήλωσή του αυτή έγινε μάλιστα στους Financial Times, με την ελληνική πλευρά να είναι απούσα για μία ακόμη φορά σε τόσο προκλητικές δηλώσεις.

Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε, συνδυάζοντας την πρόταση αυτή με το υπέρογκο χρέος της Ελλάδας. "Η Ελλάδα έχει πολλά ακατοίκητα νησιά και ένα τεράστιο χρέος. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε hot spots στα ελληνικά νησιά ως αντάλλαγμα για τη μείωση του ελληνικού χρέους", υποστήριξε ο πρόεδρος της Τσεχίας, που κατά καιρούς έχει αναφερθεί ξανά προκλητικά προς τη χώρα μας.

Κατά καιρούς η σύνδεση του ελληνικού χρέους με τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, έχει αποτελέσει και πάλι θέμα στους ευρωπαϊκούς κύκλους, ωστόσο πρώτη φορά παρουσιάζεται δημόσια από αξιωματούχο η πρόταση για "γκετοποίηση" ολόκληρων ελληνικών νησιών.


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...