Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι ορθόδοξοι Εβραίοι ζητούν την διάλυση του Ισραήλ και την έλευση του Μεσσία

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/48bacdeb5622c81ca2e8477ce23108e8_L.jpg
Τα Ιεροσόλυμα έχει επιλέξει ο παγκόσμιος ηγέτης για να ανακοινώσει την εξουσία του, η οποία ευελπιστεί να είναι παγκόσμια.

Σε αυτή την κατεύθυνση προωθείται μέσω ΟΗΕ και Δύσης η λύση του Παλαιστινιακού, προκειμένου με αυτό το τεράστιο «ειρηνικό» γεγονός, να ξεκινήσει από την πόλη που ενώνονται οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, η Νέα Εποχή του Αντίχριστου με «τάξη και ασφάλεια».

Για όσους γνωρίζουν, η παρακάτω είδηση δεν θα τους σοκάρει, σε αντίθεση με όσους τόσα χρόνια νόμιζαν πως το Ισραήλ ελέγχει τα πάντα.

Το φιλοπαγκοσμιοποιητικό διαδικτυακό κανάλι «VICE» επισκέφθηκε το παράρτημα της Neturei Karta στο Λονδίνο, μιας ομάδας φανατικών Ορθόδοξων Εβραίων, που κάνουν εκστρατεία κατά του Σιωνισμού και τάσσονται υπέρ της άμεσης διάλυσης του κράτους του Ισραήλ, λέγοντας πως έχουν τον Θεό των Εβραίων (Γιαχβέ-Σαμαέλ) στο πλευρό τους (αρχή βίντεο) και περιμένουν την άφιξή του (7ο λεπτό).

Η δημοσιογράφος Milène Larsson μπήκε σε αυτήν τη μυστική κοινότητα για να καταλάβει γιατί η εβραϊκή ομάδα καίει σημαίες του Ισραήλ και συμμετέχει στις διαμαρτυρίες Παλαιστίνιων κατά της ισραηλινής κατοχής.

Η απάντηση είναι εύκολη: Η συγκεκριμένη στάση του Ισραήλ εμποδίζει την έλευση του Μεσσία τους, του Αντίχριστου, τους ενσαρκωμένου Γιαχβέ.
ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...