Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Αν ισχύει αυτό που μας ήρθε μόλις τότε στο Ωραιόκαστρο παίζονται ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ από χθες βράδυ - Τελικά πιο όχημα σκότωσε τους μετανάστες;

Αν ισχύει αυτό που μας ήρθε μόλις τότε στο Ωραιόκαστρο παίζονται ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ από χθες βράδυ - Τελικά πιο όχημα σκότωσε τους μετανάστες;
Πριν από λίγα λεπτά  μας ήρθε η παρακάτω πληροφορία από κάτοικο της περιοχής του Ωραιοκάστρου, την οποία ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ...

Το αυτοκίνητο του 76χρόνου ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ για πρόκληση ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ τροχαίου ατυχήματος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ  και τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα και το παιδί της έξω από το χοτ σποτ.

Σύμφωνα με την πληροφορία ήταν το δεύτερο σε σειρά αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου σταμάτησε στα πλαίσια της σύννομης οδηγικής συμπεριφοράς.update 11.43: Την πληροφορία μας την επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Ωραιοκαστρό24... Την παραθέτω αυτούσια!

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το ατύχημα που σημειώθηκε έξω απο την δομή του Φέσσα.
Κατά την πρώτη πληροφόρηση χθες το βράδυ μας αναφέρθηκε πως οι μετανάστες σταμάτησαν δια της βίας ενα πολυτελές όχημα το λήστεψαν και στην συνέχεια το έκαψαν.
Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ και όταν ο ανταποκριτής μας βρέθηκε στο σημείο για να καταγράψει και να συλλέξει πληροφορίες μας ενημέρωσαν ότι είχε προηγηθεί ατύχημα απο όχημα το οποίο μάλλον διέφυγε παρέσυρε τρία άτομα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δυο εξ’αυτών.
Η συνέχεια είναι γνωστή, οι μετανάστες επιτέθηκαν σε επόμενα αμάξια, στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ με μαχαίρια, σε αστυνομικούς, καθώς και δεν επέτρεψαν στο όχημα της Π.Υ να πλησιάσει για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Με την επέμβαση των ΜΑΤ και μεγάλης αστυνομικής δύναμης τα πνεύματα κατευνάστηκαν και ο κόσμος υποχώρησε μέσα στους κοιτώνες φιλοξενίας.
Αναμένεται η αναφορά της Τροχαίας καθώς και του εντεταλμένου πραγματογνώμονα για τις συνθήκες του ατυχήματος καθώς και το ξέσπασμα των επεισοδίων αργότερα.
 


oraiokastro24.gr

e-koutsobola.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...