Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Δείτε διαφορές: Πατριωτών και Προσκυνημένοι των ΜΚΟ.

Δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε.


Η εικόνα μιλάει από μόνη της.Με λίγα λόγια η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης, μας δίνει να καταλάβουμε πως πρέπει να τους δεχτούμε και να ενταχθούν στην κοινωνία. Εμείς γνωρίζουμε πως βρίσκονται προσωρινά στην Ελλάδα. Αυτό δεν μας έλεγαν όταν ητανε να κάνουν τις δόμες τάχα "φιλοξενίας;;; Τελειώνουν τα ψέμματα...!

 
Το σημαντικότερο είναι πως δεν έχουν ενημερωθεί από πουθενά ως πληροφόρηση σε ποια σχολεία έχουν επιλέξει να ενταχθούν. Ούτε οι ίδιοι Δήμαρχοι σε όλη την Περιφέρεια των Δήμων της Ελλάδας. Ήδη κάποιοι οι ανώτεροι του Δημοτικού Συμβουλίου σε κάποιους Δήμους, να λένε ένα αριθμό "πρόσφυγων" περίπου ένα νούμερο. Δηλαδή με λίγα λόγια ίσως να έρθουν και περισσότεροι!! Αυτά δεν γίνονται, πρέπει να επιστρέψουν την Πατρίδα τους οι ΜΗ πρόσφυγες από διάφορες χώρες. Δεν γίνεται να εντάξουν και να συμβιώσουν παιδιά απο διαφορετικούς πολιτισμούς σε μια τάξη.. 

Είμαστε τόσο σίγουροι πως θα βρουν την δικαιολογία, ως υποχρεωτικό για το θέμα "Εμβόλια" των παιδιών. Θα πρέπει να προσέξουμε σημαντικά πράγματα, με λογική σκέψη κι όχι επιπόλαιες κινήσεις.
 1. Από ποια χώρα πραγματικά προέρχονται;; (Δυστυχώς όλοι δηλώνουν "Συρίοι")
 2. Ποια είναι τα πραγματικά τους ονόματα και η πραγματική τους ηλικία.
 3. Ή μάλλον κανένα απ' τα δύο παραπάνω, θα μας εγγυηθούν ότι είναι εμβολιασμένοι οι ΜΚΟ.
Καιρός να ενημερωθούν Έλληνες γόνεις, που δεν ήθελαν να κάνουν εμβόλια τα Ελληνόπουλα τους, είναι δικαίωμα τους το τι κάνουν το ανήλικο τους παιδί. Υπάρχει ένας νόμος Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας Νόμος 3418/2005, αναφέρει το Άρθρο 12, παρ. 1 & 2 αναφέρει το έξης:

 1. Ο ιατρός  δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιαδήποτε Ιατρικής Πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.
 2. Προΰποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθεςα) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.
  β) Ο ασθενής να έχει την ικανότητα για συναίνεση.
  αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν την γονική μέριμνα ή έχουν την επιμελεία του. Λαμβάνεται,όμως, υπόψη και την γνώμη του, εφόσον ο ανήλικος, κατά την κρίση του ιατρού, έχει την ηλικιακή, πνευματική και συναισθηματική ωριμότητα να κατανοήσει την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο της Ιατρικής Πράξης και τις συνέπειες ή τα αποτελέσματα ή τους κινδύνους της πράξης αυτής. Στην περίπτωση της παραγράφου 3 του Άρθρου 11 απαιτείται πάντοτε η συναίνεση των προσώπων που ασκούν την γονική μέριμνα του ανηλίκου.
Και το συμπέρασμα αυτού του Άρθρου 12, τον Νόμο 3418/2005, μας λέει πως ο γιατρός δεν μπορεί να σας υποχρεώνει να εμβολιάζεται τα παιδιά, γιατί ειναι μια ιατρική πράξη ο εμβολιασμός και επομένως χρειάζεται συναίνεση γιατρού μεταξύ γονέων για τον ανήλικο.


Υπάρχει μια απόφαση του 2004 στο Υπουργείο Υγείας με τον Αρ. Πρωτόκολλου Υ1/Γ.Π.102999/19-11-2004:


Το λέει καθαρά η παραπάνω απόφαση: "1. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τους γονείς να αποδεχτούν τους εμβολιασμούς, εκτός από την περίπτωση που υπάρξει κίνδυνος για την δημόσια υγεία, όπως σε μια επιδημία." Μην ξεχνάτε πως ήρθαν προσωρινά οι "πρόσφυγες" και θα φύγουν, όμως κάποιοι Έλληνες γόνεις, επιμένουν να ΜΗΝ θέλουν κάνουν τα παιδιά τους εμβόλιο και η Κυβέρνηση ή οι Μ.Κ.Ο. τους αναγκάζουν με το έτσι θέλω, επειδή ήρθαν οι Παράνομοι Μετανάστες, από διάφορες χώρες εκτός Σύριας, χωρίς Υγειονομικό Έλεγχο!!!

 

Διότι προέρχονται από διάφορες χώρες, που δεν έχουν πόλεμο. Όπως παράδειγμα Πακιστάν, Αφγανιστάν, Αρμενία, Νιγηρία, Μαρόκο, Τυνησία κ.λ.π., πως εκείνοι οι Παράνομοι Μετανάστες δηλώνουν τάχα "Σύριοι".

Έχουμε την πληροφορία την Καβάλα, πως οι πραγματικοί Πρόσφυγες Σύριοι, είχαν αρνηθεί να μπουν στα λεωφορεία με άλλες εθνικότητες, για να μην τους κλέψουν τα ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!!! Ενώ οι άλλες Εθνικότητες έδειχναν τα χαρτιά τους ως ψεύτικα!


Όταν η ανακοίνωση η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης ή αν θέλουμε να το πούμε γενικά, και υπόλοιποι Συλλόγοι σαν τύπου τέτοια ανακοίνωση, έχει να κάνει όλη η δουλειά με τις Μ.Κ.Ο.! Άρα το πρόβλημα δεν είναι οι άνθρωποι, απλά οι Μ.Κ.Ο. με τρελά δις, που μοιράζουν στους Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και μπορεί και τους ανώτερους των Σύλλογων Γονέων και Κηδεμόνων κ.λ.π. Όποιος αρνηθεί δε κονομά, πρέπει να δεχτεί χρήμα απ' τις Μ.Κ.Ο. για να γίνει δημιουργία Hot Spot "φιλοξενίας".


Το Ωραιόκαστρο μιλάει για Πατριωτισμό μαζί και Εθνισμό, κι όχι Εθνικισμός. Να προσέξουμε την ορολογία των λέξεων που αναφέρονται. Ας δούμε τους όρους το νόημα των λέξεων:

 1. Εθνισμός: Η συνείδηση ότι ανήκει κανείς σε συγκεκριμένο Έθνος και το Πατριωτικό αίσθημα που προκύπτει από αυτήν. Εθνική Συνείδηση, Πατριωτισμός, Φιλοπατρία.
 2. Πατριωτισμός: Η απόλυτη πίστη και αφοσίωση κάποιου στα ιδεώδη του Έθνους στο οποίο ανήκει, χωρίς καμία διάθεση περιφρόνησης ή υποτίμησης των ιδεωδών άλλου έθνους.
 3. Εθνικισμός: Είναι η απόλυτη και με πάθος προσήλωση των ατόμων στο Έθνος τους, η οποία φτάνει ως την περιφρόνηση και την εχθρότητα προς άλλα έθνη τα οποία θεωρεί κατώτερα.

Βγάλτε συμπεράσματα και σας δίνουμε τροφή για σκέψη, είδατε πως το σύστημα των ΜΜΕ μας αποκαλούν ως Εθνικιστες μαζί ως καπέλωμα με συνδυασμό ορολογίας: "φασίστες" "ρατσιστές", "ναζιστές", ενώ εμείς δηλώνουμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΕΘΝΙΣΤΕΣ, όπως δηλώνει το Ωραιόκαστρο σύμφωνα με την αφίσα.


Διαδώστε το, όπου μπορείτε να ενημερωθούν όλα τα Σχολεία των Σύλογγων Γονέων και Κηδεμόνων, όπου αντισκέκονται ΜΗ "πρόσφυγων" παιδιών στα σχολεία, για τα Εμβόλια, οι ενημερώσεις η ορολογία λέξεων κ.λ.π.


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...