Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ξυλοδαρμός όσων αντιδρούν – Διαβάστε για να είστε έτοιμοι


Ξεφεύγουν τα πράγματα με τους εκπροσώπους του νεοταξίτικου σκοταδισμού στην Ελλάδα,

οι οποίοι έχουν ξεκινήσει «εκστρατεία» κατά όσων Ελλήνων αντιδρούν στην οργανωμένη ισλαμοποίηση της χώρας υπό τον μανδύα του «προσφυγικού» και της πολυπολιτισμικότητας.

Μέσα ενημέρωσης, πολιτικές προσωπικότητες, καλλιτέχνες και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν για τους Έλληνες που αντιδρούν χαρακτηρισμούς, οι οποίοι παραπέμπουν σε φασιστικά καθεστώτα μίσους και στοχοποίησης ανθρώπων.

«Φασίστες, ρατσιστές, σκατόψυχοι» είναι μερικοί από αυτούς!

Μάλιστα, μερικοί από τους «ανθρωπιστές» δεν διστάζουν να ζητήσουν ακόμα και τον ξυλοδαρμό όσων αντιστέκονται στην εισβολή του Ισλάμ στον Ελληνισμό.

Ο ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής, κατηγορεί για ρατσισμό τους γονείς του Ωραιοκάστρου και ζητά να ξυλοκοπηθούν.

Από ποιους άραγε; Από την αστυνομία; Από το παρακράτος που γράφει απειλητικά συνθήματα σε σχολεία κατά γονέων;

«Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο. Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να τα μεγαλώνουμε με μία μόνο αρχή. Το ότι η ράτσα μας είναι μία. Η ανθρώπινη. Τελεία», δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά».

Η ρηχή ανάλυση της όλης κατάστασης από τον ηθοποιό και η έκρηξη θυμού απέναντι στον αγώνα που κάνουν οι γονείς υπέρ των παιδιών τους μπορεί να συναντηθεί μόνο σε μεσαιωνικού τύπου κοινωνίες, όπου η μάζα ζητούσε επίμονα την καύση σε πυρά των αντιφρονούντων, οι οποίοι διαχώριζαν την θέση τους από την κεντρική οδηγία που έδινε η πολιτικοθρησκευτική εξουσία.

Μάλλον ο ηθοποιός δεν έχει δει αυτό το βίντεο ή ακόμα και αν το δει θα το αγνοήσει:
Οι κάτοικοι όμως του Ωραιόκαστρου δεν κάνουν πίσω. Καλούν τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο την ερχόμενη Παρασκευή «κατά της ισλαμοποίησης της χώρας» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.Το φυλλάδιο χαρακτηρίστηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης –και όσων διαφωνούν υποτίθεται με την κυβέρνηση- ως ξενοφοβικό!

Άραγε ποια θα είναι η τύχη όλων εκείνων των Ελλήνων που αντιδρούν;

Θα μπουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με τους θαυμαστές της ποπλυπολιτισμικότητας απ’ έξω να κραυγάζουν;

Τι θα γίνει με την καταγγελία της φοιτήτριας του ΑΠΘ, η οποία κατήγγειλε ότι περί τις 6 το πρωί, και ενώ καθόταν μαζί με έναν φίλο της στο προαύλιο του Πανεπιστημίου, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και στην συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κοπέλας;

Τίποτα είναι η απάντηση. Στην Λέσβο αφέθηκαν ελεύθεροι 4 μουσουλμάνοι που βίασαν 16χρονο ομοεθνή τους.

Όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η Ελλάδα πρέπει να γίνει «πολυπολιτισμική». Αυτό υπαγορεύει το «πνεύμα» της εποχής.

Όποιος δεν συμφωνεί θα προπηλακίζεται, στην καλύτερη περίπτωση.

Στην χειρότερη…


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...