Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Πουλώντας …«ἀνεμελιά»!

Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσαν σε αυτό οι Άγγλοι οι Γάλλοι οι Πορτογάλοι… Ξέρω ότι σε μια ρημαγμένη χώρα με την ανεργία και την εξαθλίωση στα ύψη, οφείλεις να κρατάς χαμηλό προφίλ. 
  
Ξέρω ότι όταν είσαι σύζυγος πολιτικού που διεκδικεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας αποφεύγεις να δημιουργείς «είδηση» σε όλα τα ΜΜΕ με τίτλο «Η Μαρέβα Μητσοτάκη κάνει πατίνι στους δρόμους της Νέας Υόρκης». 


Πουλώντας ...«ἀνεμελιά»!1

Ακριβώς γιατί εκείνη την στιγμή συγχρονίζονται εκατοντάδες χιλιάδες χέρια με φορά από επάνω προς τα κάτω… (και τα περισσότερα απελπισμένων ανθρώπων -από απολυμένων, μέχρι συνταξιούχων).
Κι αυτός ο… συγχρονισμός κάνει κακό σε εσένα Kyriakos Mitsotakis και καλό στον Τσίπρα.
ΑΥΤΟ είναι το θέμα (και όχι η ανέμελη προσωπική στιγμή). Και είναι σοβαρό! (περισσότερο απ’ όσο φαίνεται).


(Aν ο «κομματικός πατριωτισμός» δεν σας αφήνει να καταλάβετε, εκεί που λέει «Μαρέβα Μητσοτάκη» βάλτε «Περιστέρα Μπαζιάνα-σύζυγος Τσίπρα». Τώρα καταλάβατε;)


Ἀλικᾶκος Δημήτρης


Υ.Γ. Και μην ξεχνάμε ότι πριν την ανέμελη προσωπική στιγμή με το πατίνι, υπήρξε και ανέμελη προσωπική στιγμή με την… σκούπα. Την επομένη φορά θα φωτογραφηθεί κεφάτη κατεβάζοντας (μονάχη) τα σκουπίδια στον κάδο. Αποκαλύψεις σοκ περιμένουν ετούτο τον λαό (που ψοφάει για παραμύθια).
 

Πουλώντας ...«ἀνεμελιά»!2filonoi.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...