Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ένα νέο μάτριξ για τους ζόμπι λαούς


Κοινωνία ζόμπι που δεν θα ξεχωρίζουν την πραγματικότητα

H Oculus ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε μια τεχνολογία, που επιτρέπει στους χρήστες συσκευών εικονικής πραγματικότητας όπως είναι το Samsung Gear VR, να αλληλεπιδρούν με τα βίντεο 360 μοιρών στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όσοι χρήστες χρησιμοποιούν το Samsung Gear VR θα μπορούν πλέον εκτός από το να παρακολουθούν βίντεο 360 μοιρών στο Facebook, να αλληλεπιδρούν με αυτό, χρησιμοποιώντας τις νέες λειτουργίες VR που έχουν προστεθεί στο κουμπί “like” της πλατφόρμας καθώς και να βάλουν διάφορα emojis ενώ παράλληλα θα μπορούν να “βλέπουν στον αέρα” τα likes που έχουν κάνει οι υπόλοιποι χρήστες στο βίντεο που βλέπουν.

Με αυτό τον τρόπο, αναφέρουν οι εμπνευστές, το Facebook προσπαθεί να δώσει στην εικονική πραγματικότητα μια κοινωνική διάσταση ενώ δεν είναι τυχαίο που η Oculus, έχει φτιάξει ειδικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα για την εφαρμογή της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εν ολίγοις η εικονική πραγματικότητα μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας και σε λίγο οι άνθρωποι σαν ζόμπι θα αφεθούν στην τεχνολογία του Σαμαέλ, χωρίς να είναι σε θέση να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα που βλέπουν από την πραγματικότητα που θα τους παρουσιάζει η παγκόσμια εξουσία.

Ένα νέο μάτριξ μέσα στο μάτριξ είναι προ των πυλών.


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...