Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Ο «αγαπητός» Χένρι και η... δημοκρατία των ΗΠΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο «αγαπητός» Χένρι Κίσσινγκερ, ο πολιτικός σοφός της Νέας Τάξης,

ο οποίος υμνείται στα εκατοντάδες πανεπιστήμια και δεξαμενές σκέψεις της Δύσης.


Στον κλάδο των πολιτικών επιστημών και των διεθνών σχέσεων, ο πεφωτισμένος παγκοσμιοποιητής συστήνεται ως το απόλυτο πρότυπο διπλωμάτη, χάριν στον οποίο έχουν λυθεί πολλά προβλήματα της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκηνής.

Είναι ο μόνος που δέχεται να μιλήσει σοβαρά για σημαντικά ζητήματα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς αποτελεί τον μεσάζοντα μεταξύ ΝΑΤΟ και Μόσχας.

Ωστόσο, η σκοτεινή πλευρά του δεν έχει αφήσει αδιάφορους πολιτικοποιημένους ακτιβιστές ανά τον κόσμο, οι οποίοι σύμφωνα με τον έτερο πεφωτισμένο Μπρεζίνσκι αποτελούν κίνδυνο για την παγκόσμια τάξη, καθώς προειδοποιούν τους υπόλοιπους για τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

Μία έντονη διαμαρτυρία Αμερικανών πολιτών κατά του Κίσινγκερ για εγκλήματα πολέμου κάνει εκ νέου τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό αλλά και τον Γερουσιαστή, John Maccain, να ζητά συγγνώμη από τον ανώτερό του, χαρακτηρίζοντας την διαμαρτυρία «επαίσχυντη, εξοργιστική και κατάπτυστη», λέγοντας σε διαδηλωτή να σκάσει, αλλιώς θα τον συλλάβει η αστυνομία του Καπιτωλίου.

«Τσακίσου από εδώ απόβρασμα», του λέει καθώς εγκαταλείπει την αίθουσα υπό τον φόβο σύλληψης.

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε την δημοκρατία στις ΗΠΑ:

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...