Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ!!! «Ε Ξ Ω ΤΟ ΝΑΤΟ»!!!

imagehandler
Η Κύπρος πρέπει να απαλλαγεί από τις ξένες στρατιωτικές βάσεις και να χρησιμοποιήσει την αποστρατικοποίηση για την ανάπτυξη των ειρηνικών σχέσεων με όλα τα έθνη, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, τόνισε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, Τουμάζος Τσιελεπής, μιλώντας στο Σπούτνικ.

Την Τρίτη, ο κ. Τσιελεπής συμμετείχε στις συνομιλίες μεταξύ της Μόσχας και του ηγέτη του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, με τη συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στις εξελίξεις στην περιοχή, καθώς και τις διμερείς σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και Ρωσία.

«Θέλουμε να απαλλαγούμε από τη λεγόμενη υποστήριξη του ΝΑΤΟ. Το νησί πρέπει να αποστρατικοποιηθεί. Πρέπει να ελευθερώσουμε το νησί από τυχόν στρατιωτικές βάσεις για να οικοδομήσουμε την ειρηνική συνεργασία με όλους, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας», δήλωσε ο κ. Τσιελεπής.

Σημειώνουμε ότι με βάση τη συμφωνία του 1960, επιτρέπεται στη Βρετανία η διατήρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε δύο στρατιωτικές βάσεις στο νησί, οι οποίες χρησιμοποιούνται συχνά για τις δυτικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, ενώ ταυτόχρονα η Άγκυρα διαθέτει περίπου 35.000 στρατεύματα στο βόρειο τμήμα του νησιού.


hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...