Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ! Η ΝΤΠ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/10/juncker-eu-ceta-trade-725840.jpg
Η αμφιλεγόμενη εμπορική συμφωνία CETA μεταξύ της ΕΕ και του Καναδά θα τεθεί σε πλήρη ισχύ, καθώς η πολιτική δύναμη των Βρυξελλών και οι εκβιασμοί έκαμψαν την αντίσταση του μικρού βελγικού κρατιδίου της Βαλλονίας, το οποίο τελικά συμφώνησε.

Η σκληρή γραμμή του σοσιαλιστικού γαλλόφωνου κρατιδίου του Βελγίου, κατάφερε να κρατήσει πίσω τη «συμφωνία-ορόσημο», όπως αποκαλείται από τους Ευρωκράτες, στρέφοντας την τρομακτική γραφειοκρατίας της Ένωσης εναντίον της, καταφέρνοντας να ασκήσει βέτο, παρόλο που τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ, υπέγραψαν με κλειστά τα μάτια τη σκοτεινή συμφωνία.

Ωστόσο, πριν λίγη ώρα ο Βέλγος Πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ, επιβεβαίωσε ότι το σοσιαλιστικό κόμμα της περιοχής (των 3.600.000 κατοίκων), υποχώρησε μετά από την μνημειώδη πίεση των εξοργισμένων ευρωκρατών.

Καναδοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντό, ακύρωσαν τη σύνοδο κορυφής με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ντόναλντ Τουσκ και Μάρτιν Σουλτς, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, χαρακτηρίζοντας την ΕΕ «ανίκανη να καταλήξει σε συμφωνία».

Ωστόσο, η Βαλονία άνοιξε το δρόμο για την εμπορική συμφωνία, αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, για να τεθεί με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο μετά από παρέμβαση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Τραγική ειρωνεία οι δηλώσεις του ίδιου του Σουλτς, ο οποίος συνέδεσε την εμπλοκή στη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με «την ηρωική μάχη της Ουγγαρίας εναντίον της σοβιετικής δικτατορίας», προσθέτοντας ότι » αυτός ο αγώνας για την ελευθερία ήταν επίσης μια μάχη για την Ευρώπη»…

Η ΝΤΠ νίκησε και εξαπλώνεται…


hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...