Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

EKTAKTO: Παγκόσμιο αντιτρομοκρατικό συναγερμό κήρυξε η Ρωσία!

EKTAKTO: Παγκόσμιο αντιτρομοκρατικό συναγερμό κήρυξε η Ρωσία!
Σε «κόκκινο συναγερμό» έθεσε η Μόσχα ολόκληρο το προσωπικό της  που υπηρετεί στις πρεσβείες ανά τον κόσμο και ειδικά στις ΗΠΑ, για επικείμενο τρομοκρατικό κτύπημα μετά την «προειδοποίηση» της Ουάσιγκτον στο Κρεμλίνο,  για πιθανά κτυπήματα λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών στο Χαλέπι.
Ειδικότερα το προσωπικό της ρωσικής πρεσβείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ευρίσκεται σε «κόκκινο επίπεδο» , με ενισχυμένα  μέτρα ασφαλείας,  με φόντο τις απειλές « περί τρομοκρατικών επιθέσεων που σχετίζονται με την δράση της ρωσικής αεροπορίας στο Χαλέπι της Συρίας», αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

EKTAKTO: Παγκόσμιο αντιτρομοκρατικό συναγερμό κήρυξε η Ρωσία! - Εικόνα0

«Έχουμε εντείνει τα μέτρα ασφαλείας. Προτείνουμε στους Ρώσους πολίτες να απέχουν από  πολυσύχναστα μέρη, να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις συστάσεις του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας», ανέφερε ο γραμματέας της ρωσικής πρεσβείας Γιούρι Μέλνικ στο RIA Novosti.
«Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν  λάβει γνώση έγκυρων πληροφοριών από διάφορες πηγές , συμπεριλαμβανομένων και ισλαμικών , για την αποκαλούμενη «Παγκόσμια Ημέρα  οργής και  διαμαρτυρίας» σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, σε συνδυασμό με τον νέο γύρο εχθροπραξιών  στο Χαλέπι.

EKTAKTO: Παγκόσμιο αντιτρομοκρατικό συναγερμό κήρυξε η Ρωσία! - Εικόνα1

Είναι πιθανό ότι οι ισλαμιστές εξτρεμιστές να υλοποιήσουν επιθέσεις κατά ρωσικών στόχων  σε ορισμένες χώρες εναντίον οργανισμών, πρεσβειών , εταιρειών και απλών Ρώσων πολιτών.
Για αυτόν το λόγο η Μόσχα και συγκεκριμένα το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι « στο πλαίσιο αυτό, προτείνουμε σε όλους τους  Ρώσους πολίτες που κατοικούν ή διαμένουν στο εξωτερικό ότι,  θα πρέπει να ασκήσουν  τη δέουσα επιμέλεια και  να απέχουν από  τόπους όπου υπάρχει πιθανότητα να εφαρμοστεί η «οργή και διαμαρτυρία», διακυβεύοντας  την αξιοπρέπεια και την ασφάλειά τους», αναφέρει η ανακοίνωση  που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας.

Προφανώς και στην χώρα μας θα έχουν ληφθεί ανάλογα μέτρα από την ρωσική πρεσβεία.


ΠΗΓΗ

triklopodia.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...