Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Κρύψτε πριν πόση ώρα είχατε μπει στο Facebook – Γίνετε αόρατοι με μόνο δυο βήματα (Photos)

http://www.newsbomb.com.cy/media/com_news/story/2016/10/09/670919/main/facebook-logo-003.jpg
Η ιδιωτικότητα στο Facebook ως γνωστόν δεν υπάρχει πλέον και η κάθε μας κίνηση μπορεί να εντοπιστεί από τους φίλους μας.

Για παράδειγμα στη συνομιλία δίπλα από το όνομα λέει π.χ 15 λεπτά και αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline και ισχύει και για εσάς.
Αυτή η υπηρεσία είναι μας προδίδει αφού είναι πολλές στιγμές που απλώς θέλουμε να δούμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε ακριβώς.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία:

fb 1
fb 2



ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...