Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ: Έλληνες και ξένοι διοργάνωσαν κυνομαχία πάνω σε ιδιωτικό σκάφος στην Ρόδο & ανέβασαν βίντεο στο facebook

Έλληνες και ξένοι διοργάνωσαν κυνομαχία πάνω σε ιδιωτικό σκάφος στην Ρόδο & ανέβασαν βίντεο στο facebook
Το βίντεο που δείχνει δυο σκυλιά να αλληλοσπαράσσονται πάνω σ’ ένα ιδιωτικό σκάφος το οποίο βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι της Ρόδου δημοσιοποιήθηκε από έναν εκ των διοργανωτών της κυνομαχίας τόσο σε διαδικτυακό κανάλι Υoutube όσο και στο προφίλ του στο facebook και έτσι μετά από καταγγελία του συλλόγου «Φιλοζωική Ρόδου» αναμένεται η προσαγωγή του χρήστη των συγκεκριμένων λογαριασμών (καθώς πρόκειται για τον ίδιο άνδρα) καθώς και των υπόλοιπων διοργανωτών και ιδιοκτητών των σκυλιών, τα οποία κακοποιήθηκαν στη μάχη μόνο και μόνο εξαιτίας του ανταγωνισμού των αφεντικών τους...

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ ανέβηκε στο facebook με τίτλο «Black pitbul is our Oscar another do go argintino see what happened children please don't watch» τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου με πρωταγωνιστές ένα μαύρο Πίτμπουλ, που ο ιδιοκτήτης του ονομάζει Όσκαρ, και ένα λευκό Ντόγκο Αρτζεντίνο. Σε αυτό ακούγονται άνδρες με σπαστά Ελληνικά αλλά και άλλοι που μιλούν πολύ καθαρά την Ελληνική Γλώσσα – και είναι με βεβαιότητα Έλληνες – και φαίνονται όχι μόνο τα σκυλιά αλλά και τους ιδιοκτήτες τους που θαυμάζουν το θέαμα, το οποίο παρακολουθεί και τουλάχιστον ένα αγοράκι το οποίο μάλιστα αναπαράγει τις εντολές των ενηλίκων, καθώς τα ζώα αιμορραγούν αφού αλληλοδαγκώνονται άγρια!
kynomaxiarodos26-9-2016-2 
Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube αλλά κατέβηκε μετά από αναφορές των χρηστών του διαδικτύου... Η κυνομαχία στήθηκε κατά την διάρκεια της ημέρας στο λιμάνι της Ρόδου!


Για την κυνομαχία η Φιλοζωική Ρόδου έκανε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο Λιμεναρχείο Ρόδου ενώ για το έγκλημα έχει ενημερωθεί και το Τμήμα Κτηνιατρικής καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου των κτηνιάτρων στο νησί καθώς στο βίντεο ακούγεται ξανά και ξανά ότι τα σκυλιά μετά το τέλος της μάχης θα τα μεταφέρουν σε κτηνίατρο.

 
 
Πηγή: zoosos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...