Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

H άνευ προηγουμένου,συγκέντρωση όλων των ηγετών του κόσμου,στην κηδεία του Σιμόν Πέρες εκπληρώνει την προφητεία για τον Μεσσία,πριν το νέο Ισραηλινό έτος(Ιωβηλαίο).


ΣΧΟΛΙΟ : Oι ερμηνείες σε αποσπάσματα από τους Ψαλμούς,και του Προφήτη Ησα’ί’α είναι Εβρα’ι’κές εκτιμήσεις και καμμία σχέση δεν έχουν με τις Ορθόδοξες ερμηνείες.
Η συγκέντρωση των ηγετών όλου του κόσμου την προηγούμενη Παρασκευή,στην κηδεία του Σιμόν Πέρες ήταν συγκινητική.

Ανάμεσα στους ηγέτες ήταν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα και ο πρώην πρόεδρος Μπιλκ Κλίντον,ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Αμπάς,ο Γάλλος Πρόεδρος Ολάντ και ο πρώην πρόδρος Νικολά Σαρκοζί,Ο Πρίγκηπας της Μ.Βρετανία Κάρολος και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Μέι,ο πρώην πρωθυπουργός Κάμερον,ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν,η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γερμανός Πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ,ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Malcolm Turnbull και ο Μεξικάνικος Πρόεδρος Ενρίκε Πένια Nieto, μεταξύ πολλών άλλων.

Η συγκέντρωση από τους  παγκόσμιους ηγέτες, σε ένα μέρος, σε ένα χρόνο και ο τόπος είναι η Ιερουσαλήμ είναι ένα πραγματικά πρωτοφανές γεγονός και μια απόδειξη για το σεβασμό και την αγάπη που ένιωσαν για τον Σιμόν Πέρες.

Οι Ραββίνοι αναφέρουν ότι εκπληρώθηκε η προφητεία του Ησα’ί’α στο κεφ.60 για μια συγκέντρωση ηγετών όλου του κόσμου στο Ισραήλ πριν την εμφάνιση του Μεσσία.(Αντίχριστος)Ησαΐας 60,:3-4.
Ο Ραβίνος Yosef Berger,είπε ότι είμαστε στην αρχή του πολέμου Γωγ και Μα΄γωγ και πριν την εμφάνιση του Μεσσία.(Αντίχριστος)

Η συγκέντρωσει όλων των ηγετών την παραμονή της Εβρα’ι’κής πρωτοχρονιάς,αναφέρεται και στους Ψαλμούς (Ψαλμός 47:2-4)λίγο πριν ακουστεί το Σοφάρ για τον ερχομό του Μεσσία.Ξένοι ηγέτες ήρθαν για την κηδεία του Σιμόν Π΄ρες,αλλά ο πραγματικός σκοπός τους ήταν να γνωρίσουν τον 
Θεό(Αντίχριστος) ως βασιλιά τους,πριν ακουστεί το Σοφάρ(κέρατο ελαφιού, που κατά την Εβρα’ι’κή παράδοση, θα ακουστεί κατά τον ερχομο του Εβραίου Μεσσία).

Ο μουσικός David D’or  τραγούδησε το Avinu Malkeinu (Πάτερ ημών, ο βασιλιάς μας) στην κηδεία,
μια εβραϊκή προσευχή που απήγγειλε στο Ρος Χασανά(Εβρα’ι’κή Πρωτοχρονιά) και το Γιομ Κιπούρ.

http://www.breakingisraelnews.com/76554/gathering-kings-peres-funeral-unmistakable-fulfillment-isaiah-60-messiah-prophecy/


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ BREAKING ISRAEL NEWS :  Corfiatiko.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...