Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία ανακοίνωσε την ενεργοποίηση των S-400 και S-300V4 «Antey-2500» στη Συρία με εντολή κατάρριψης των Αμερικανικών μαχητικών


Toυ Βασίλη Καπούλα

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι προειδοποίησε τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ να μην τολμήσει να πραγματοποιήσει βομβαρδισμούς κατά στόχων του συριακού Στρατού καθώς υπάρχει «αριθμός» αντιαεροπορικών και αντιβαλλιστικών συστημάτων S-300 και S-400 ενεργοποιημένα και με εντολή κατάρριψης των δυτικών μαχητικών στην Συρία.

«Η ακτίνα των όπλων αυτών δηλαδή η εμβέλεια αναχαίτισης μπορεί να αποτελέσει έκπληξη σε όλα τα ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία δεν θα έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους» ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Igor Konashenkov.

«Το πλήρωμα των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων είναι απίθανο να έχουν χρόνο να αποφασίσουν τον στόχο που θέλουν να πλήξουν οι πύραυλοι των δυτικών καθώς και σε ποιον ανήκουν. Και όλες οι ψευδαισθήσεις των ερασιτεχνών για ύπαρξη αόρατων μαχητικών (F-22) θα αντικρίσουν μια απογοητευτική πραγματικότητα» πρόσθεσε ο Konashenkov.

«Δεν θα επιτρέψουμε οι ρωσικές δυνάμεις να τεθούν σε κίνδυνο»

«Η Συρία έχει επίσης S-200, BUK με αναβαθμισμένες τεχνικές δυνατότητες»

Πρόκειται δυστυχώς για ραγδαία κλιμάκωση η οποία επιβεβαιώνει απόλυτα ότι σας είχαμε μεταφέρει τις προηγούμενες ημέρες στα άρθρα μας
Πηγή
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...