Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

ΠΩΣ η ΑΓΑΠΗ θα ΦΕΡΕΙ την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΥΣΤΕΡΑ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (video)

ΠΩΣ η ΑΓΑΠΗ θα ΦΕΡΕΙ την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΥΣΤΕΡΑ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Αγάπη είναι αυτό που ενώνει τους ανθρώπους. Είναι αυτό που ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τους υπανθρώπους και τους απανθρώπους. Τι γίνεται, όμως, όταν οι τελευταίοι, αποφασίζουν να την χρησιμοποιήσουν ως την κατεξοχήν πρώτης τάξεως παγίδα για την προώθηση της Παγκόσμιας Θρησκείας και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;…

Ο Πάπας, στο πρόσφατο παρελθόν, έχει αποκυρήξει τον Χριστό. Δήλωσε ότι απέτυχε. Πριν μερικούς μήνες είχε συναντήσεις κορυφής που -αν μη τι άλλο- είχαν ως σκοπό την οργάνωση για την επίτευξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και φυσικά της Πανθρησκείας, η οποία προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό, με διακηρυγμένες αποφάσεις, αλλά όσο περνούν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δυνατή, όλο και πιο ισχυρή.
Επιπλέον ο Πάπας, δήλωσε πως το Κοράνι και η Βίβλος είναι το ίδιο πράγμα, εξάλλου «δουλεύει» και για την ένωση με τον Μουσαλμανισμό, ενώ για πρώτη φορά ακούστηκαν ισλαμικές προσευχές στο Βατικανό.
Από την άλλη, ο πατριάρχης Βαρθολομαίος θέλει μία ένωση με τους Καθολικούς. Και βέβαια, υπάρχουν συμπροσευχές επί συμπροσευχών με όλων των ειδών τις θρησκείες, ενώ και ο Βούδας εξισώνεται με τον Χριστό.
Παλαιότερα, η προώθηση της μίας και παγκόσμιας θρησκείας ξεκίνησε με διαθρησκευτικές προσευχές γύρω από μία κρυστάλλινη μπλε σφαίρα που αντιπροσώπευε το ειδώλιο της Γαίας, ως υπέρτατο Όν:
ΠΩΣ η ΑΓΑΠΗ θα ΦΕΡΕΙ την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΥΣΤΕΡΑ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (video)

Φαίνεται, όμως, ότι αν και ανάμεσα στους ηγέτες των διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων, όλο αυτό είχε νόημα, αλλά δεν «έπιασε» στους καθημερινούς πιστούς. Έτσι, τώρα, σκαρφίστηκαν κάτι «πιασάρικο». Μπορεί μία κρυστάλλινη σφαίρα να μην λέει τίποτα σε πολλούς, αλλά η Αγάπη, «μιλάει» σε όλες τις καρδιές όλων των ανθρώπων…
Σε επίσημο παπικό video, ο Πάπας, ο αρχιερέας της Πανθρησκείας, με εκπροσώπους βασικών δογμάτων που εξουσιάζουν τον πλανήτη, προωθούν την μία Παγκόσμια Θρησκεία, αφού όλοι πιστεύουν στην Αγάπη:

Όταν, λοιπόν, οι διάφοροι ανά τον κόσμο πιστοί «τσιμπήσουν» και βρεθούν υπό την «ομπρέλα» της Αγάπης, θα οδηγηθούν στην Μία και Μοναδική Αγία Παγκόσμια Θρησκεία, υπό την επίβλεψη των θρησκευτικών αρχηγών. Τότε, θα έχει ήδη κερδηθεί η μισή και πλέον «μάχη» για την ανακήρυξη… ενός Παγκόσμιου Ηγέτη, μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.


diadrastika.com 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...