Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ WOLFGANG... ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ & ΕΡΜΟΥ) ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ…

Στις 15:46 χθες δημοσιεύεται η παρακάτω είδηση (Ημερησία):


ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ


Τελεσίγραφο Σόιμπλε: Το υπερταμείο πρέπει να έχει διοίκηση ως το τέλος του έτους


«Η Ελλάδα πρέπει να έχει ορίσει τη διοίκηση του ταμείου αποκρατικοποιήσεων έως τα τέλη του έτους», δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Η προειδοποίηση του Γερμανού αξιωματούχου έρχεται μετά τη θετική μεν αξιολόγηση από τους υπουργούς της ευρωζώνης των μεταρρυθμίσεων της Αθήνας, όπου το Eurogroup αποφάσισε ύστερα από «βέτο» του κ. Σόιμπλε να «κόψει» στα δύο την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ.


Λίγο αργότερα στις 16:21 (Ημερησία):


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ


Αυτά είναι τα πέντε μέλη του υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος ΥΟΔΔ αρ. φύλλου 536/10.10.2016) η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για το διορισμό του πρώτου Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων).


Σύμφωνα με την απόφαση, τα πέντε μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου είναι: α) Γεώργιος Σταμπουλής, β) Γεώργιος-Σπύρος Ταβλάς, γ) Όλγα Χαρίτου, δ) Ζακ Λε Παπ (Γάλλος), ε) Ντέιβιντ Βεγκάρα (Ισπανός).


Ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο Ζακ Λε Παπ, καθώς και ο αναπληρωτής του αναμένεται να εκλεγούν στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου. Όπως προέκυψε από το χθεσινό Eurogroup, ο διορισμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου, περιλαμβανόμενων του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως θέμα προτεραιότητας προκειμένου το υπερταμείο να είναι σε πλήρη λειτουργία πριν από το τέλος του 2016, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος του ESM.


Wolfgang όπως καταλαβαίνεις η ελληνική κυβέρνηση έχει όλη την καλή θέληση να είναι συνεργάσιμη με τους …. θεσμούς.  


Έτσι θεωρώ βέβαιο ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μαζί με την κυβέρνηση του, δεν θα είχε καμία αντίρρηση να περάσει στο υπερταμείο, με σκοπό βέβαια την… αξιοποίηση έτσι, για τα υπόλοιπα 99 χρόνια, την Ακρόπολη καθώς και τα πεζοδρόμια πέριξ, όπως και τα πεζοδρόμια στο Σύνταγμα, Πανεπιστημίου (και τις δυο κατευθύνσεις) & Ερμού. Σε πρώτη φάση !


Αρκεί να παραμείνει πρωθυπουργός μαζί με την κυβέρνηση του !!!


Εάν δε πιστεύεις ότι είναι ακραία η θέση μου, δοκίμασε τους έλληνες και να είσαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και χωρίς καμία παρενέργεια !


Και ξέρεις γιατί ;


Πόσο νομίζεις ότι είναι η Ελλάδα…. για τους Έλληνες ;;;


Όσο ένα στομάχι !!!!!!

Συνεχίζεται….


ΠΗΓΗ 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...