Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Yπομονή και καρτερία. Σύντομα έρχεται η Μεγάλη Πνευματική Επανάσταση πού θα φέρει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.


ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ

Απευθύνομαι σε όσους ή από άγνοια ή από παραπληροφόρηση ή από εμμονή σε πολιτικο-οικονομικά στερεότυπα, ή από σκοπιμότητες, στηρίζουν το επαίσχυντο ιδιωτικό Τραπεζικό σύστημα, των εναγών τοκογλύφων, πού ευθύνονται για όλες τις κρίσεις.

Αυτοί, λοιπόν, ισχυρίζονται ότι οι ιδιωτικές Τράπεζες χρειάζονται, και πρέπει να υπάρχουν στην οικονομική λειτουργία, όπως επίσης, ισχυρίζονται, ότι αν φύγουμε από την ζώνη του ευρώ, θα καταστραφούμε, χωρίς βεβαίως, να βλέπουν το οικονομικό αδιέξοδο πού οδηγούμεθα με το ευρώ, και χωρίς βέβαια, να επιχειρηματολογούν για την θέση τους αυτή.

Νομίζω όμως, ότι λέγονται όλα αυτά, ( εκτός από σκοπιμότητες ), γιατί δεν υπάρχει και δημιουργική σκέψη ( Σε άτομα- κόμματα, μικρά ή μεγάλα ). Μόνον διαπιστώσεις και αφορισμοί διατυπώνονται. Ουσιαστικά όμως δεν έχουν να προτείνουν λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας. Είναι πνευματικά στείροι. Επαναλαμβάνουν αενάως διαπιστώσεις και περιγραφές της κατάστασης πού βρισκόμαστε και έχουν την ψευδαίσθηση και με αυταρέσκεια , νομίζουν ότι προσφέρουν, ενώ δεν έχουν να προσφέρουν πλέον τίποτα, είτε ως πολιτικοί είτε ως οικονομικοί ‘ επαίοντες’ εξαρτήματα των πολιτικών πού είναι.

Πρωτοφανές τέτοιο κατάντημα διανοητικής πτώσης.

Αλλά, Έλληνες πατριώτες, θάρρος και ελπίδα, διότι όλα θα αλλάξουν, διότι προτάσεις ρηξικέλευθες και καινοφανείς υπάρχουν, πού θα δώσουν λύσεις σε όλα τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα. Δεδομένου ότι το υπάρχον σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα, νομοτελειακά καταρρέει

Λοιπόν, υπομονή και καρτερία. Σύντομα έρχεται η Μεγάλη Πνευματική Επανάσταση πού θα φέρει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΧΡΙΣΤΟΣ Α.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Christathan.blogspot.com

hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...