Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Έτσι του έσπασαν το μαγαζί οι παράνομοι μετανάστες στη Χίο, του έκλεψαν εμπόρευμα € 12.000 και στόχευσαν σπίτια Ελλήνων

 
Freepen.gr - Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του κ. Δημήτρη Πάγκαλου, που διατηρεί επιχείρηση πώλησης πυροτεχνημάτων στη Χίο και ήταν το πρώτο θύμα της ανεξέλεγκτης οργής των φανατισμένων παρανόμων μεταναστών.

Ο κ. Πάγκαλος δηλώνει στην γνωστή ιστοσελίδα της Χίου, Politischios.gr πως δύο άτομα, όπως κατέγραψαν οι κάμερες, ξεκόλλησαν ταμπέλα του Δήμου την οποία χρησιμοποίησαν για να σπάσουν  τα τζάμια του καταστήματος. Στη συνέχεια έκλεψαν πυροτεχνήματα αξίας 12.000 ευρώ τα οποία κατόπιν μοίρασαν σε 25 περίπου άτομα εντός του καταυλισμού.

Σε δεύτερο χρόνο, οι παράνομοι μετανάστες τα έστρεψαν προς τα σπίτια των περίοικων πυροδοτώντας έτσι τα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Πάγκαλου Δ. Νύκτα, έχει κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων προκειμένου οι υπαίτιοι να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Η είδηση αυτή επίτηδες κατατάσσεται στην κατηγορία των εθνικών θεμάτων διότι είναι ολοφάνερο πως αυτήν την στιγμή φιλήσυχοι και φιλειρηνικοί άνθρωποι κινδυνεύουν από ανθρώπους οι οποίοι εισέβαλλαν στη χώρα με άγριες διαθέσεις και ισοπεδωτική κουλτούρα.https://youtu.be/dYp-120R4DQ


freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...