Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Ο τρόμος της Ατζέντας 21 απλώνεται στην Μεσόγειο

Ο τρόμος της Ατζέντας 21 απλώνεται στην Μεσόγειο

Τι δήλωσαν «ερευνητές»

Ο τρόμος της δήθεν «υπερθέρμανσης» μεταφέρεται και στην Μεσόγειο και φυσικά και στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν, η άνοδος της θερμοκρασίας εξαιτίας της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής θα ξεπεράσει τον ενάμιση βαθμό Κελσίου, το ιδανικό όριο που έχει θέσει η διεθνής συμφωνία του Παρισιού το 2015.

Τότε, όπως ισχυρίζονται οι προπαγανδιστές της Νέας Τάξης, πολλά εδάφη γύρω από την Μεσόγειο, στην Νότια Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική, κινδυνεύουν με ξηρασία και ερημοποίηση.

Αυτό υποστηρίζει νέα γαλλική επιστημονική μελέτη, βάσει της οποίας θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί περισσότερη Ατζέντα 21 με περισσότερα «πράσινα» χαράτσια αλλά και να έρθει παγκόσμια κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την κατάσταση, την ώρα που ο πλανήτης ψύχεται αντί να θερμαίνεται.

Μάλιστα οι «ερευνητές», με επικεφαλής τον παλαιοκλιματολόγο Ζοέλ Γκιγιό του Πανεπιστημίου της Αιξ-Μασσαλίας και του Κολλεγίου της Γαλλίας, που έκαναν την σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Science», προειδοποιούν ότι στη Μεσόγειο ίσως εμφανισθούν οικοσυστήματα που δεν έχουν υπάρξει εδώ και 10.000 χρόνια. Μεγάλες πόλεις της Μεσογείου μπορεί να βρεθούν να περιβάλλονται από ξηρά εδάφη ή και έρημο έως το τέλος του αιώνα μας.

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...