Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ:Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ (ΤΕΚΜΗΡΙΟΓΡΑΦΗΜΑ 2Κ)

https://4.bp.blogspot.com/-PkPeZIUFdQ4/WDFpP8nig5I/AAAAAAAAS-A/2E_KU3F6uNsqeW-hYx2xyicXcdQma1aowCLcB/s200/Page1.jpeg

EIKONOKINHTIKH TAINIA-TΕΚΜΗΡΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Visaltis-Documentary & Earth Shield Lab Team ©2016
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 24'- (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 2Κ)

-Μια διεθνής έρευνα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!-
Οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει σήμερα ότι ο ουράνιος θόλος,τον οποίο έβλεπαν στο παρελθόν οι πρόγονοί μας, ήταν πολύ περισσότερο"δραστήριος"σε σχέση με αυτόν της σημερινής εποχής. Μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον δρα Άντονι Πέρατ (του κυριότερου αμερικανικού κέντρου σωματιδιακών ερευνών στο Λος Άλαμος),μελέτησε 4 εκατομμύρια βραχογραφίες (πετρογλυφικά) σε όλοv τον κόσμο.

Τα ευρήματά του αποτέλεσαν μια εκπληκτική αποκάλυψη και επιβεβαίωση αμέτρητων παραδόσεων παγκοσμίως,σχετικά με τα ουράνια φαινόμενα,που συνόδευσαν στο πρόσφατο παρελθόν πλανητικές“τιτανομαχίες”. Από τον πυρήνα της αφήγησης της Τιτανομαχίας και της"περιπέτειας"του Φαέθοντα,μέχρι την καταδίωξη του μέγα αστρονόμου της αρχαιότητας,του Ορφέα (στην κορυφή του Παγγαίου από έναν ουράνιο περιστρεφόμενο δράκοντα),και ως το κεφάλι της Μέδουσας,το Γοργόνειο, που με τις κοσμικές του ακτίνες πέτρωνε τους ανθρώπους,είναι αμέτρητες οι παραδόσεις που περιγράφουν όλα αυτά τα γεγονότα και τις κοσμικές καταστροφές στην Γη.


https://youtu.be/6_s0MbF1pv0

Οι πανάρχαιοι θαρραλέοι διασώστες,φορείς υψηλού, αλτρουιστικού πολιτισμού, οι οποίοι λόγω παγκόσμιων καταστροφών από"κοσμικούς εισβολείς”,αναγκάζονταν να καταφεύγουν σε οροσειρές και
σπήλαια,μας έχουν αφήσει τις προειδοποιήσεις τους και την παρακαταθήκη τους δια μέσου ιστοριών,αλλά κυρίως μέσω προϊστορικών βραχογραφιών σε όλο τον κόσμο. Σήμερα άρχισε ήδη η υλοποίηση από κορυφαία ομάδα διαστημικών ερευνών,μιας ανιδιοτελούς, ελληνικής πρότασης ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ της Γης και ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ των διαστημικών απειλών,που έγινε το 2011.

Η ταινία στηρίχθηκε στο έργο των: NASA, ESA, CERN, Los Alamos Laboratories – Dr A. Peratt, Nobel Laureates, Dr H. Alfven, Dr I. Langmuir ,Dr A. Gurevich, Dr T. Ebisuzaki ,L.A.S.E.R. Scientific Rescuing Team – Ελλ. Διασωστική Ομάδα, Θαλή, Ηράκλειτου, Dr J. Pelton Dr I. Ashurbeyli JCook,και αμέτρητων άλλων αρχαίων και νεώτερων αλτρουιστών και σημερινών ηλεκτροκοσμολόγων, στους οποίους είμαστε ευγνώμονες!


©www.visaltis.net
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...