Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Έκτακτη πορεία υποστηρικτών των ANONYMOUS σε εκατοντάδες πόλεις


«Remember, remember the 5th of November»

Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση

σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο, καθώς υποστηρικτές της ομάδας των «Hacktivist», φορώντας τη μάσκα του Guy Fawkes, διαδήλωσαν εκτός των άλλων και εναντίον των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.


https://img.rt.com/files/2015.11/original/56378d10c46188056c8b4593.jpg

«Η Πορεία του Εκατομμυρίου των Μασκών», κινητοποιείται σε εκατοντάδες πόλεις παγκοσμίως , ενώ η ομάδα δήλωσε «Το 2016 υπήρξε ελάχιστη ή απολύτως ουδεμία βελτίωση και στην πραγματικότητα σε πολλές περιπτώσεις η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε πολλές περιοχές του κόσμου. Είναι σημαντικό τώρα να ενωθούμε και να δείξουμε σε όσους αυτοαποκαλούνται «ελίτ» την αύξηση των δυνάμεών μας, αλλά και να κινητοποιηθούμε εναντίον των πολιτικών μαριονέτων τους», ενώ οργανώθηκαν μέσω Facebook.

 https://i.ytimg.com/vi/N0COEFLKBQg/maxresdefault.jpg

Ακτιβιστής τόνισε πως φέτος η διαδήλωση αφορά τις εκλογές των ΗΠΑ «όταν ένα έθνος των 300 εκατομμυρίων ψυχών θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον Τραμπ και την Κλίντον, τότε αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το εκλογικό σύστημα ή είναι κατεστραμμένο ή είναι εντελώς στημένο» και πρόσθεσε «Μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς για τους οποίους διαμαρτυρόμαστε, θα διαδηλώνουμε κάθε 5η Νοεμβρίου».

Πέρυσι η «Πορεία του Εκατομμυρίου των Μασκών» έλαβε χώρα σε 671 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ η βρετανική αστυνομία φέτος προχώρησε στην λήψη περαιτέρω μέτρων.https://www.youtube.com/watch?v=iGi4lZ_Txyw


ΠΗΓΗ
Δείτε επίσης:

«Remember, remember the 5th of November» Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας και ο βομβιστής που έγινε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...