Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

«Φως» στα πραγματικά αίτια του θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2016/07/bgen-630x400.jpg
Φως στα πραγματικά αίτια του αιφνίδιου θανάτου του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου «ρίχνει» η νεκροψία – νεκροτομή, την ώρα που ειδικά στην Κύπρο οργιάζουν φήμες και θεωρίες συνομωσίας.

Ο 63χρονος Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο οδήγησε σε ανακοπή καρδιάς.

Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ήταν ιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας «Βγενόπουλος και συνεργάτες», εκτελεστικός πρόεδρος στον όμιλο Marfin Investment Group και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία ΑΕ» και της Marfin Popular Bank.

Εγγονός του παλαιού παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών τη δεκαετία του 1950. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεων το 1972 και το 1973 και στο ξίφος μονομαχίας το 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980 και 1981, ενώ κατέκτησε περισσότερα από 45 μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς Αγώνες. Συμμετείχε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τιμήθηκε για την αθλητική προσφορά του στον σύλλογο με το Χρυσό Τριφύλλι.

Η είδηση θανάτου του προκάλεσε σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ επήλθε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη εκτενείς δικαστικές έρευνες για σκάνδαλα του ιδίου και στενών συνεργατών του, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό κλειστό οικογενειακό κύκλο.ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...