Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Ετοιμάζονται για κάτι συγκεκριμένο; Το εναέριο κέντρο διοίκησης για πυρηνικό πόλεμο εθεάθη να κάνει κύκλους στις ΗΠΑ (φωτό, βίντεο)


Ένα άκρως απόρρητο αεροσκάφος γνωστός και ως «Αεροπλάνο της Ημέρας της Κρίσεως» εθεάθη να πετά στον ουρανό πάνω από την Αμερική.

Ένα «άγνωστο» και χωρίς διακριτικά αεροπλάνο εθεάθη από πολλούς μάρτυρες σε διάφορες πολιτείες στην Αμερική να πετά σε κύκλους, προκαλώντας φρενίτιδα στους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας.

Τα σενάρια εντάθηκαν όταν μια εκπρόσωπος των Δυνάμεων Ναυτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο ήταν στην πραγματικότητα ένα δικό τους E-6B Mercury, επίσης γνωστό και ως «Aεροπλάνο της Ημέρας της Κρίσεως» (Doomsday Plane), σύμφωνα με την Sunday Express.
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Σαν Ντιέγκο και στράφηκε προς τον Ειρηνικό Ωκεανό πριν κάνει κύκλο πάνω από το Ντένβερ στο Κολοράντο.

why

Το αεροσκάφος αξίας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον προσγειώθηκε τελικά στην Οκλαχόμα αρκετές ώρες αργότερα.
Ο αμερικανικός στρατός κατέχει 16 τέτοια αεροσκάφη, τα οποία είναι ικανά να μεταφέρουν πυρηνικούς πυραύλους
Η όλη επιχείρηση φέρεται να αποτέλεσε άσκηση σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.
Το γεγονός σχολιάστηκε και από τα μέσα. Στο Ντένβερ μεταδόθηκε το παράξενο θέαμα κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής.
«Εθεάθη αυτό το αεροπλάνο να κάνει κύκλους στον ουρανό και πολλοί από εσάς μας καλέσατε ζητώντας να μάθετε τι συνέβαινε.»

armyarmy

Η ρεπόρτερ πρόσθεσε ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA), η Βόρειος Διοίκησης (NORTHCOM), η Στρατηγική Διοίκηση (STRATCOM) και η βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας (NORAD) δεν επιβεβαιώσαν την πτήση.
Αξιωματούχοι σε τουλάχιστον πάνω από 10 αεροπορικές δεν γνώριζαν επίσης για το αεροσκάφος, υποστηρίζοντας ότι δεν ελέγχθηκε ποτέ από τους πύργους ελέγχου της κυκλοφορίας τους.
Ένα από τους μάρτυρες στο Κολοράντο έγραψε στο twitter: «Πως γίνεται ένα τόσο μεγάλο στρατιωτικό αεροπλάνο να πετά πάνω από τις ΗΠΑ και να μην γνωρίζουν οι αρχές τι είναι αυτό;»
Οι χρήστες στο Twitter εικάζουν ότι η πτήση του αεροσκάφους θα μπορούσε να ήταν μια επίδειξη δύναμης προς τη Ρωσία ή ακόμα και μια απάντηση στην εκλογή στην Προεδρία των του Ντόναλντ Τράμπ.


Ηλίας Σιατούνης, crashonline.grpronews.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...